No a la normativa de "civisme"!!

Ja a la nostra presentació el 27 de maig de 2007 fèiem referència a temes relacionats amb els abusos de poder municipal, una realitat que s'ha viscut en diferents ocasions a la ciutat. La proposta/compromís número 26 (d'un total de 30 propostes/compromisos) deia així:

- "(26) Barberà no té cap òrgan plural i democràtic que controli un servei públic i municipal com el de la prevenció i la seguretat comunitàries. Des de l’EAB ens comprometem a treballar en l’exigència de la creació d’un consell municipal de prevenció i seguretat comunitàries, on entitats, veïnat i representants polítics defineixin i controlin l’actuació de les diferents policies que donen servei a Barberà. Al mateix temps, reclamarem un debat realment públic i democràtic que replantegi l’actual normativa de civisme municipal, un instrument, ara per ara, exclusivament sancionador, discriminatori i que criminalitza al veïnat més marginat i precaritzat".

Malauradament el temps a vegades empitjora les coses, ja que ara ens trobem amb un normativa reaccionària i conservadora, on considerem que també es practica un racisme institucional fragant. En tot cas el temps també juga a favor de les persones que s'organitzen políticament en una escala municipal i del teixit associatiu de base, ja que també ara som més forts i més fortes per plantar cara a les seves imposicions i abusos de poder ara disfressats de legalitat. I el proper divendres 26 de març (dia al que s'ha avançat el proper ple municipal) animem a què el veïnat faci un ús espontani i festiu de la Plaça de la Vila.

Us deixem el text de les al•legacions que hem presentat i també volem valorar molt positivament altres al•legacions presentades per altres espais associatius de la ciutat i veïnat. Compartir camins entre diferents persones i espais ens enforteix com a poble i ens apropa mica en mica a fer de la política un compromís quotidià de cada veí i veïna amb el seu entorn més pròxim i amb la seva ciutat.

Per consultar el document d'al·legacions utilitzeu aquest enllaç:
http://docs.google.com/fileview?id=0B-fQa0LaEbB4ZmI5ODRlYzctZmRlOS00NTNlLTg1ZjgtOTdlMzRkY2Y5ZGE1&hl=ca


Esquerra Alternativa per Barberà
No a la normativa de "civisme"!! No a la normativa de "civisme"!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 11:03:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates