Valoració barberenca manifestació 10 d'abril: tot un èxit!

Us fem extensiva la valoració que han fet les entitats barberenques que es van sumar a la manifestació d'aquest dissabte 10 d'abril, convocada pel sindicat CGT amb el títol "Contra l'atur, la precarietat i l'exclusió social". Salut!

Nota de premsa manifestació 10 d’abril

Les entitats barberenques que vam donar suport a la manifestació del 10 d’abril, convocada pel sindicat CGT, contra l’atur, la precarietat i l’exclusió social, volem remarcar l’èxit de la iniciativa.

Èxit, perquè obrers i obreres de diferents punts del país, no només del Vallès, i des de plantejaments ideològics diversos, vam trobar-nos pels carrers de Sabadell, Barberà i Badia del Vallès.

Èxit, per la participació activa de barberenques i barberencs al llarg de la manifestació, destacant les diferents accions que en el trajecte per la ciutat s’han anat succeint, i que posen de manifest l’existència consolidada d’un teixit associatiu i polític compromès i conseqüent a la nostra ciutat.

I èxit, perquè, en conjunt, un miler de persones han fet un primer pas solidari, propositiu i actiu. Un primer pas d’una llarga caminada que en els propers dies continuarà tenint més expressions populars i de base als nostres carrers i que posa de manifest que no ens quedarem de braços plegats davant de les agressions del capital i del neoliberalisme contra el conjunt de la classe treballadora.

Moltes gràcies a totes les persones que van sortir aquest 10 d’abril pels carrers de Sabadell, Barberà i Badia.

Assemblea de Joves de Barberà, Ateneu de Barberà, Casal Cubà de Barberà,Esquerra Alternativa per Barberà-CAV, Kol·lectiu de Dones de Barberà, Partit Comunista d’Espanya (m-l) de Barberà.



Video de la manifestació:
http://www.youtube.com/watch?v=jljE1-QbXrU

Vídeo acció simbòlica:
http://www.youtube.com/watch?v=Wgjc-5Gz3RM

Més info a:
http://cgt-sabadell.blogspot.com/
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article3808
http://www.kaosenlared.net/noticia/valles-occidental-1.000-anticapitalistas-han-participado-manifestacion
Valoració barberenca manifestació 10 d'abril: tot un èxit! Valoració barberenca manifestació 10 d'abril: tot un èxit! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:44:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates