Avui dimarts 9 d'abril, inici de les Jornades Construint Alternatives decicades al cooperativisme


Avui dimarts 9 d’abril iniciem les Jornades Construint Alternatives que hem dedicat alcooperativisme. La primera sessió de les jornades les hem volgut plantejar com un acte introductori on puguem conèixer el conjunt de valors que podríem considerar universals i que són la base del consideraríem cooperativisme i, al mateix temps,tractar el cooperativisme com una alternativa real, factible i necessària al capitalisme. Per aquesta primer acte inaugural comptarem amb un convidat expert en aquesta matèria, l’economista i membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa Josep Manel Busqueta.

L’acte inaugural tindrà lloc a la Sala Salvador Allende, a la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie, a partir de les 19h.

Us animem a assistir i participar. 

Aprofitem també per anunciar-vos que, en motiu de les jornades, posarem en marxa per a les persones que feu servir la plataforma Twitter, el hashtag #ConstruintAlternativesBdVon anirem difonent i informant al voltant del desenvolupament de les jornades. Us animem a què també interaccionem a través d’aquest recurs.

Assemblea de l'EAB
Avui dimarts 9 d'abril, inici de les Jornades Construint Alternatives decicades al cooperativisme Avui dimarts 9 d'abril, inici de les Jornades Construint Alternatives decicades al cooperativisme Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 9:14:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates