PER UNA CANDIDATURA DE RUPTURA, GUANYADORA I IL·LUSIONANT PER BARBERÀ

Des de l’assemblea de l’EAB hem cregut i creiem fermament que la política és una tasca col·lectiva, de tots i totes les que vivim i ens sentim de Barberà, i que va més enllà d’eleccions i institucions. Per això som persones compromeses en el dia a dia del teixit associatiu barberenc i prenem part activa de les lluites socials a la nostra ciutat. I, tenint present que la política municipalista ha estat un front més de treball per nosaltres, tampoc volem quedar-nos al marge davant la convocatòria d’unes noves eleccions municipals, i contribuir a una candidatura de ruptura, guanyadora i il·lusionant.  

En els darrers anys hem treballat políticament des del carrer per obrir l'Ajuntament i posar-lo al servei de les necessitats i la coparticipació del poble de Barberà, desobeint si cal. I, també, hem contribuït a posar en marxa un model de ciutat que trenqui el model que volen fer hegemònic polítics corruptes i mafiosos que estan o han passat per l’Ajuntament des de diferents colors polítics. Ells i elles són els que han podrit una eina col·lectiva, l’ajuntament, en favor d’un benefici personal, privatitzant i mercadejant amb amics o el sector privat serveis públics i municipals i controlant de forma hermètica i calculadora la informació pública. Hem anat mica en mica, però consolidant una forma de ser i de fer que ha tingut resultats molt positius per la ciutat amb un objectiu clar, des del front de treball en la política municipalista: contribuir a un canvi polític i de model de ciutat a Barberà del Vallès, un canvi que suposi una ruptura amb la classe política corrupta local i que sigui empès des del carrer. I tenim molt clar que ni volem ni hem de fer-ho soles, sinó contribuint que més veïnes i veïns i espais sumin en aquest procés.

En aquest context, i des dels darrers mesos, hem participat de diferents iniciatives que han tractat la unitat d’acció i electoral entre diferents espais polítics barberencs i on l’EAB ha posat propostes clares i escrites sobre la taula, que han estat tractades de forma constructiva i dialogada per uns i menystingudes i ignorades per altres. Al mateix temps, es segueix constatant que l’assemblea de l’EAB és i continua essent un espai polític municipalista útil, honest i necessari per la ciutat. L’EAB continua tenint una tasca a fer, sumant a més i més veïnes a la participació en els afers col·lectius de la ciutat i de la política municipal, rebutjant la professionalització, i contribuint a un model de ciutat que respongui a les potencialitats de Barberà i contribuexi al benestar col·lectiu i que cap veí o veïna quedi desprotegida del més bàsic, fent front a la política capitalista, també des de l’Ajuntament, per assegurar una vida digna i alegre per a tots i totes les nostres veïnes. I, insistim, desobeint si cal.

És per això que el proper dissabte 7 de febrer, a partir de les 18:00 hem organitzat una Assemblea Informativa, a l’Ateneu de Barberà, per compartir i valorar entre totes les persones presents 1) la tasca política realitzada i fer balanç dels compromisos que vam adquirir fa 4 anys, 2) els resultats de les converses amb diferents espais polítics de la ciutat, 3) el nostre posicionament respecte les properes eleccions municipals i 4) la proposta de funcionament, actes i accions de cara els propers mesos. 

Us volem animar a assistir i participar activament d’aquesta assemblea informativa així com del procés de canvi polític que hem de fer possible entre tots i totes a Barberà.


Fem net! Per un nou ajuntament!
I seguim construint l'alternativa des del carrer!
PER UNA CANDIDATURA DE RUPTURA, GUANYADORA I IL·LUSIONANT PER BARBERÀ PER UNA CANDIDATURA DE RUPTURA, GUANYADORA I IL·LUSIONANT PER BARBERÀ Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 13:19:00 Rating: 5

1 comentari:

  1. Que feu bona feina, com la que veniu fent sense necessitat que s'apropin eleccions, i també molta sort des del llogarret veí. Albert

    ResponElimina

Sora Templates