Fabi Díaz nº1 de la llista de l'EAB

Sóc el Fabi, 34 anys, del carrer Jaume Balmes, on he viscut des que vaig néixer amb la mevafamília, i on encara viuen el meu pare i la meva mare. Ara visc de lloguer a la Moragas i miro, i mirem amb no pocs i poques veïnes, de fer d'aquesta ciutat un lloc viscut. Em dedico a la geografia, a nivell docent i investigador, centrant-me en l'estudi i vinculació amb els barris obrers i populars.
Després d'algunes experiències en moviments socials i espais polítics de fora de la ciutat a finals dels noranta, juntament amb altres joves de Barberà, vam decidir centrar els nostres esforços i compromisos polítics en l'àmbit més proper i quotidià, impulsant l'Assemblea de Joves i l'Ateneu de Barberà. Passat els anys, i tancant l'etapa de vinculació activa amb aquests dos espais, fa quatre anys que, amb altres companys i companyes, vam decidir impulsar un espai polític estrictament municipalista i d'esquerres, l'Esquerra Alternativa per Barberà. I en aquests 4 anys hem posat de manifest que és possible una altra forma de fer política municipal, des de l'esquerra i des de Barberà, i que és necessària per tal de transformar la política i els ajuntaments en instruments amb els que poble s'identifiqui, se'ls faci seus i els adaptin a les necessitats i decisions col·lectives.
Fabi Díaz nº1 de la llista de l'EAB Fabi Díaz nº1 de la llista de l'EAB Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 17:39:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates