Nova Assemblea Comarcal de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV)

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), de les quals forma part l’Esquerra Alternativa per Barberà (EAB), celebraran una nova assemblea comarcal a Castellar del Vallès el proper dissabte dia 1 d’octubre.

L’assemblea s’emmarca en un context de creixement i consolidació de les CAV a la comarca que implica nous reptes per les candidatures que integren la coalició. En aquest context es planteja aquesta nova assemblea on es vol discutir sobre els mecanismes de coordinació i organització interna i els projectes a impulsar i treballar des de les CAV en els propers dos anys.

L’assemblea tindrà lloc a partir de les de les 9.15 del matí, i es desenvoluparà a la flamant nova seu social de l’Altraveu de Castellar del Vallès, al Carrer Del Centre núm. 8.

Rebeu una forta abraçada.
Nova Assemblea Comarcal de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) Nova Assemblea Comarcal de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 19:58:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates