3r dia Jornades Construint Alternatives amb la participació de COOP57

L'Àlex, membre de la CIC.
Arribem al tercer dia de les Jornades Construint Alternatives, i avui ens endinsarem en el cooperativisme a través d’iniciatives de serveis financers que es basen en els principis de la banca ètica i social. Coneixerem el cas i les propostes de COOP57 de la mà d’un dels seus socis cooperativistes, l’Arnau Galí i Montiel, a més de conèixer les possibilitats de poder engegar projectes basats en les cooperatives de treball o d’entitats de l’economia social i solidària. 

La jornada d'ahir va ser una oportunitat per conèixer les propostes de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), a partir de les dinàmiques cooperativistes que estan engegant al Vallès Occidental, amb projectes ja en marxa a la ciutat de Terrassa. Al mateix temps van poder tractar propostes de caire general de la CIC, com les ecoxarxes i la moneda social. També vam conèixer moltes iniciatives de base cooperativista que suposen un canvi de cultura econòmica, política i social, a través del documental Homenatge a Catalunya II.

Us animem a assistir i participar a l'acte d'avui que tindrà lloc a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, a partir de les 19h.


3r dia Jornades Construint Alternatives amb la participació de COOP57 3r dia Jornades Construint Alternatives amb la participació de COOP57 Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:18:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates