Dissabte 10 d'abril, sortim al carrer contra la crisi, la precarietat i l'exclusió social

Des de Barberà, per què anirem a la manifestació del dia 10 d'abril:

- Perquè estem fartes de veure com l’atur puja dia a dia a la nostra comarca. A Barberà l’atur arriba al 17,06% (2.962 persones), sense oblidar a les persones que han vist congelat i rebaixat el seu sou repercutint directament més bàsiques (alimentació i habitatge).
- Perquè estem ja cansades de veure com els beneficis empresarials segueixen creixent mentre es retallen drets laborals i socials amb l’excusa de la crisi, al mateix temps que la precarietat augmenta i es fomenta l’abaratiment dels acomiadaments.
- Perquè no volem acceptar que hi hagi part dels nostres veïns i veïnes sense drets. La llei d’estrangeria, les detencions preventives del ministeri de l’interior o les restriccions a l’empadronament de persones immigrades fomenten el racisme i condemnen a una part de nosaltres a l’exclusió, dividint-nos com a persones treballadores tot oblidant qui són els veritables culpables de la crisi.
- Perquè no volem que els serveis públics continuïn massificats, siguin insuficients i augmenti el seu preu a través de processos de privatització. Seguim necessitant hospitals, suport a la tercera edat i persones depenents, guarderies, escoles o centres cívics públics, col·lectius i accessibles i, al mateix temps, que els nostres barris siguin més viscuts i saludables. En aquest sentit també reclamem que les polítiques urbanístiques, d’habitatge i infraestructurals fomentin la qualitat de vida i l’equilibri del i en el conjunt del territori, i no l’especulació, el lucre privat i la contaminació de l’aire que respirem, al mateix temps que reclamem una vertadera conciliació entre la vida laboral, la vida familiar i comunitària i el lleure.

Per totes aquestes raons, però sobretot, perquè com a treballadors i treballadores i veïnat creiem que tenim dret a exigir respostes a l’actual situació, les associacions i els espais associatius, culturals i polítiques de Barberà del Vallès a sota firmants volem donar suport a la manifestació que el sindicat de CGT de Catalunya ha convocat aquest dissabte 10 d’abril, amb sortida a les 11.30 de la Plaça Creu de Barberà de Sabadell i que recorrerà els carrers de la nostra ciutat, Barberà del Vallès, per acabar a la ciutat veïna de Badia del Vallès.

No volem quedar-nos quietes mentre es trepitgen els nostres drets. Formem part d’un poble viu, que al llarg de la història ha lluitat per una societat més justa i poc a poc hem aconseguit algunes millores socials que hem gaudit els darrers anys i que no volem perdre. Creiem que ja és hora que ens mobilitzem i el dissabte 10 d’abril és un bon començament. Per tot això us esperem a la manifestació i a les lluites que en el dia a dia anem tirant endavant a Barberà del Vallès.

Adhesions a 7 d’abril de 2010 (podeu adherir-vos a ateneubarbera@gmail.com): ASSEMBLEA DE JOVES DE BARBERÀ, ATENEU DE BARBERÀ, CASAL CUBÀ DE BARBERÀ, ESQUERRA ALTERNATIVA PER BARBERÀ-CAV, KOL·LECTIU DE DONES DE BARBERÀ, PARTIT COMUNISTA D’ESPANYA (M-L) DE BARBERÀ

Més informació a:
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article3755
http://www.youtube.com/watch?v=6FsDf8xzkLg (video de suport fet des de Terrassa)
Dissabte 10 d'abril, sortim al carrer contra la crisi, la precarietat i l'exclusió social Dissabte 10 d'abril, sortim al carrer contra la crisi, la precarietat i l'exclusió social Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 15:26:00 Rating: 5

1 comentari:

  1. Entitats vallesanes que s'han adherit a 7 d’abril de 2010:
    Acció Autònoma (Terrassa), Alternativa d’Esquerres per Badia, Assemblea d’Afectats d’Hipoteques de Badia del Vallès, Assemblea d’Aturats de Badia del Vallès, Assemblea de Joves (Barberà del Vallès), Assemblea de Joves de Sabadell/CAJEI, Assemblea Popular de Terrassa, Associació Espai Democràtic Intercultural (AEDI-Terrassa), Ateneu de Barberà, Casal de l’Esquerra (Badia del Vallès), Candidatura d’Unitat Popular (Sabadell), Casal Cubà de Barberà, Casal Independentista i Popular Can Capablanca (Sabadell), Endavant (OSAN), Esquerra Alternativa per Barberà, Kaosenlared, Kol•lectiu de Dones (Barberà del Vallès), Justa Revolta (Sabadell), Moviment Popular de Sabadell, Partit Comunista d'Espanya (ML)-Barberà, Ràdio Trama (Sabadell), Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, CUP-Sabadell.

    ResponElimina

Sora Templates