14-N Pel repartiment del treball i la riquesa, fem vaga general!

[cartell dissenyat per MilVietnams]
Els i les companyes de l’Esquerra Alternativa per Barberà, com ho van fer el passat 31 d’octubre participant de la convocatòria comarcal de lluita social activa, tornarà a estar al carrer el proper 14 de novembre amb molts altres companys i companyes de la nostra ciutat. La jornada de Vaga General a la nostra ciutat s’està impulsant i auto-organitzant de forma unitària des del Comitè Barberenc en Defensa del Drets Socials, on participen diferents espais associatius i polítics i veïnat a títol personal de Barberà del Vallès. I us animem a participar d’aquest espai.

Els motius i necessitats per fer una vaga general no són pas diferents als que motiven a d’altres organitzacions polítiques, sindicals, però també a joves, persones aturades, treballadores del sector públic i privat, estudiants, jubilades, famílies desnonades... pares i mares... avis i àvies... a sortir al carrer el proper 14 de novembre. A la resignació i a la desmobilització, aliades del sistema polític i econòmic capitalista actual, hem de respondre des d’una lluita social i una sobirania plena que actuï des de la proximitat i la quotidianitat en tot els fronts, per fer que l’economia i la producció estigui al servei de les persones i de l’equilibri amb el medi ambient. La situació d’emergència social demana una resposta coordinada, des de molts llocs i des de diferents formes d’expressió, però totes coordinades i en una mateixa línia, així entenem nosaltres la vaga general, i és per això que donarem suport a què la nostra ciutat tingui la seva pròpia expressió i estigui en comú amb la resta de mobilitzacions i accions que es desenvoluparan per tot el país. Aturem el saqueig capitalista i repartim el treball i la riquesa.
14-N Pel repartiment del treball i la riquesa, fem vaga general! 14-N Pel repartiment del treball i la riquesa, fem vaga general! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:00:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates