Anunci d'actes del Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès


Compartim amb vosaltres la nota de premsa que ens han passat els i les companyes del Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès, on fan un primer anunci dels actes que es desenvoluparan a la nostra ciutat en els propers dies: 
-------------------------------------------
-------------------------------------------
Companys i companyes,

Des del Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès us volem informar i convidar als actes que farem els propers dies per donar a conèixer aquesta opció política a la nostra ciutat. Abans, però, recordar-vos que des de la nostra ciutat s'ha jugat un paper actiu i s'ha contribuït a la configuració d'aquest projecte polític de base, una tasca que ha suposat que l'espai polític municipalista de l'Esquerra Alternativa per Barberà (EAB) doni suport i demani el vot per la CUP-AE en aquestes eleccions autonòmiques. A més, també volem destacar la presència d'un barberenc i company a la llista electoral per la circumscripció per Barcelona, el Fabià Díaz-Cortés, una presència que no l'entenem en clau personal sinó en clau col·lectiva. La seva presència representa una manera de fer política a la nostra ciutat i a molts barberencs i barberenques, companys i companyes, que la fan possible i que va més enllà de la tasca que desenvolupa l'EAB.

Ja fa dies que ha començat la campanya, però des del grup de suport hem seguit implicats i implicades en les nostres militàncies quotidianes a la nostra ciutat, i serà en els propers dies quan ens centrarem a compartir amb tots i totes vosaltres el projecte i les propostes de la CUP-Alternativa d'Esquerres. En aquest sentit, i a banda de la informació, sensibilització i i difusió al carrer, hem pensat en la necessitat de fer tres tipus d'actes tots ells diferents:

El primer acte, que tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre, serà un Vermut Solidari a partir de les 12h, on volem generar un ambient distès per parlar del procés viscut i del moment polític i presentar la campanya de suport i difusió que s'ha organitzat des de Barberà, al mateix temps que podem fer alguna aportació econòmica a la campanya mentre prenem i mengem alguna coseta. La campanya de la CUP-AE s'està basant en aportacions solidàries de persones i organitzacions, sense voler demanar ni dependre de cap préstec, i nosaltres volem fer totalment autogestionada la campanya a nivell de la nostra ciutat i, si en sobren diners, aportar-los a la campanya a nivell nacional.

El segon acte, que tindrà lloc el proper dimarts 20 de novembre a partir de les 20:30, serà una xerrada-debat amb la pregunta "Construir la Unitat Popular des del municipalisme alternatiu?", on hem convidat a tres regidors vallesans per poder parlar i debatre sobre el concepte i procés d'Unitat Popular, com es construeix en el dia a dia dels nostres municipis, quin paper pot jugar en la transformació social a la nostra comarca i com pot ésser un instrument vàlid per a la classe treballadora en la construcció d'un país en clau social i nacional des del municipalisme. Els convidats seran el regidor del COP-Compromís per Ripollet, J.M. Osuna; el regidor de Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà; i el regidor de la CUP de Sant Cugat del Vallès, Ignasi Bea

El tercer acte, que tindrà lloc el proper dimecres 21 de novembre a partir de les 21h, serà un sopar-conversa-debat amb el candidat per Barcelona de la CUP-Alternativa d'Esquerres, el David Fernàndez. Serà un acte de proximitat on el que volem incentivar és que el veïnat i entitats de Barberà plantegin preguntes i dubtes al David, tant durant l'acte com abans de l'acte, i que ell les pugui respondre en el transcurs del sopar-conversa-debat. Durant l'acte preparem també alguns plats per poder sopar plegats mentre desenvolupem l'acte. En els propers dies farem una nova comunicació per presentar aquest acte on també donarem tota la informació necessària per plantejar les preguntes i dubtes si no poguéssiu venir i compartirem amb vosaltres les respostes.

Tots els actes els celebrarem a l'Ateneu de Barberà (Sant Pere 4). La nostra intenció era poder comptar amb espais municipals més amplis però tant les demandes que vam fer d'espais com les concessions finals des de junta electoral no coincidien amb els horaris finals d'aquests actes i hem optar per habilitar el millor possible el centre social barberenc per poder encabir el major nombre de persones amb la millor comoditat possible.

Aprofitem l'avinentesa per recordar-vos que el proper dilluns, a les 21h, tindrà lloc una reunió de treball del grup de suport, a l'Ateneu de Barberà.


Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès
@cupaebarbera
Anunci d'actes del Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès Anunci d'actes del Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:20:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates