#24M Votem Junts per Barberà i seguim construint poder popular!

El passat 2 de març, les assemblees locals de Procés Constituent, Podemos i l’Esquerra Alternativa per Barberà, fèiem públic l’acord per concórrer plegades a les eleccions municipals d'aquest 24 de maig. Aquests tres espais polítics barberencs impulsàvem la candidatura Junts per Barberà amb la voluntat de donar vida a una opció electoral que fes possible una vertadera candidatura de ruptura, guanyadora i il·lusionant per a molts i moltes barberenques. En aquests quasi tres mesos hem treballat intensament per posar en comú dinàmiques i propostes polítiques a través de la participació directa i que valorem molt positivament, assumint també des del primer dia, i des del reconeixement mutu, que ja teníem trajectòries polítiques a la ciutat que ara només calia reforçar i fer compatibles en favor del canvi polític a l’Ajuntament de Barberà del Vallès. 

El tancament d’un codi ètic, d'un programa de govern i d’acció municipal i d’un equip de candidats i candidates preparat pel repte de governar segons l’establert en els citats codi ètic i programa, són una mostra clara de la feina ben feta i compartida durant aquests tres mesos. I una mostra d’això també ha estat l’interès i la molt bona acceptació que, dia a dia, han anat expressant-nos molts i moltes veïnes als carrers de la ciutat.

Des de l’assemblea de l’EAB-CUP tenim molt clar que a partir del dia 25 de maig hem de seguir treballant políticament a la ciutat com ho fem fins ara des del carrer. Aquest és i seguirà essent el nostre compromís amb la ciutat. Però també tenim clar que les eleccions del 24 de maig les hem d’aprofitar per trencar amb dinàmiques polítiques que atempten contra la dignitat de la política i de les persones i per reforçar dinàmiques polítiques que apostin per fer dels ajuntaments instruments útils a nivell col·lectiu i al servei de la voluntat popular i el benestar de tots i totes. I això passa, també, pel canvi polític a l’Ajuntament de Barberà del Vallès. I no és només responsabilitat nostra, però sí que tenim molt clar que la garantia més segura d’aquest canvi polític a l’ajuntament passa per Junts per Barberà, la candidatura que més por fa als que sempre han governat i no volen canviar res ni perdre els seus privilegis, i la candidatura que més incomoda als que han pactat històricament amb Antonio Robles i Ana del Frago o s’han apalacant còmodament al Ple Municipal. Ho saben ells i ho saben els i les barberenques que apostaran per Junts per Barberà aquest proper diumenge 24 de maig.

És per això que l’assemblea de l’EAB-CUP votarem a Junts per Barberà perquè en formem part i ens representa, i perquè també representa els valors i idees polítiques que sempre hem defensat i promogut. No hem renunciat a res, com tampoc ho han de fer les companyes de les assemblees locals de Procés Constituent i Podemos. I, també, perquè representa al món municipalista que al nostre país donen vida candidatures arrelades als seus pobles i ciutats, amb centenars de companys i companyes que donen vida des de la quotidianitat a les Candidatures Alternatives del Vallès i les Candidatures d’Unitat Popular

Us animem a sumar-vos i fer-vos protagonistes del canvi polític que necessita Barberà del Vallès, votant aquest 24 de maig o participant activament en les iniciatives locals que reforcin i consolidin aquest canvi polític. Nosaltres votarem i seguirem activament participant.

A Barberà, capgirem la història! 

#JuntesHoPodemTot

Assemblea de l’EAB-CUP
20 de maig de 2015
#24M Votem Junts per Barberà i seguim construint poder popular! #24M Votem Junts per Barberà i seguim construint poder popular! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 17:21:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates