#15M Moltes gràcies a tots i totes! #JuntesHoPodemTot

Aquest passat divendres 15 de maig Barberà del Vallès va viure un moment històric, omplint-se la Plaça de la Vila de veïns i veïnes de la ciutat i companys i companyes de la comarca, en un acte que per la gent de l’EAB-CUP significa més que un simple acte electoral. Era simplement un acte polític i de reconeixement a la tasca política que a Barberà tiren endavant dia a dia, amb il·lusió i pas ferm, espais com l’EAB-CUP, i un acte de reconeixement mutu entre les Candidatures Alternatives del Vallès i la CUP.

Les presentadores que ho van donar tot de Barberà i Ripollet; el representant de Junts per Barberà i la de les CAV i CUP del Vallès Occidental, exemple les dues d’una trajectòria militant generosa i sempre constructiva; els i les companyes alcaldables que han assumit el repte de ser una més en projectes col·lectius potents i il·lusionants, totes elles persones que piquen pedra dia a dia pels seus pobles i ciutats al Vallès Occidental; la solidaritat amb els i les treballadores en lluita de Movistar, amb la dignitat de la lluita obrera; l’energia que desborda i posar pells de gallina de David Fernàndez; la dignitat i coratge de tot un poble basc representat en l’amic Xabier Mikel Errekondo i el seu català que va emocionar a molts i moltes de nosaltres; la sensibilitat compromesa i musicada amb lletres i veu del Feliu Ventura; i les Bruixes de Ripollet avivant el foc que no deixa de cremar en els nostres cossos per construir vida digna i alegra. I tot de veïns i veïnes de Barberà i companys i companyes de la comarca que vam viure un acte polític intens, sense ambigüitats i paraules contundents que seran fets a partir del dia 25 de maig, perquè és una realitat que ja construïm als nostres pobles i ciutats del Vallès Occidental.  

També volem agrair les paraules de David Fernàndez, quan va enviar una salutació i agraïment sincer a les assemblees locals de Procés Constituent i Podemos que han sumat amb l’EAB-CUP per fer possible la candidatura de Junts per Barberà.

I per finalitzar, molta força a les companyes de l’Alternativa d'Esquerres per Badia, de l'Alternativa d'Unitat Popular de Rubí, de la CUP-Procés Constituent de Sant Cugat del Vallès, de les CUP de Matadepera, de Montcada i Reixac, de Palau-solità Plegamans, de Sant Llorenç Savall, de Santa Perpètua de Mogoda, de Terrassa, de Compromís per Cerdanyola, de la Crida per Sabadell, de Decidim Castellar del Vallès, de Decidim Ripollet. Guanyarem! per seguir construint unitat popular als nostres pobles i ciutats! Per guanyar!

#JuntesHoPodemTot


Assemblea de l’EAB-CUP
#15M Moltes gràcies a tots i totes! #JuntesHoPodemTot #15M Moltes gràcies a tots i totes! #JuntesHoPodemTot Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:54:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates