Sopar-Conversa-Debat amb David Fernàndez (CUP-Alternativa d'Esquerres)


Us fem arribar una nova comunicació dels i les companyes del Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès. Us animem a participar de l'acte de demà.

Esquerra Alternativa per Barberà
-------------------------
------------------------- Companys i companyes, 

Demà dimecres 21 de novembre, a partir de les 21h, comptarem amb la presència del David Fernàndez al nostra ciutat, primer candidat per Barcelona de la CUP-Alternativa d’Esquerres. Per nosaltres és tot un orgull poder comptar amb la seva presència
 , i volem recordar que serà l’únic cap de llista que visitarà Barberà del Vallès. Però el David no és un cap de llista qualsevol, sinó un activista més, un company més en les lluites socials que estan construint un altre model de país, tant des del punt de vista social com nacional, des dels moviments socials, des del municipalisme, des del carrer i, a partir del 25 de novembre, també des del Parlament autonòmic català.

L’acte de demà dimecres, que tindrà lloc a l’Ateneu de Barberà (carrer Sant Pere 4), l’hem pensat com un sopar-conversa-debat on poguem plantejar preguntes i dubtes que el David pugui respondre després d’una breu presentació de la candidatura, del seu projecte polític i els principis d’acció política.

L’acte és totalment obert i no cal cap mena d’inscripció per assistir-hi, i esperem que l’Ateneu sigui un espai suficient per estar còmodes tots i totes.

Les preguntes i dubtes les podrem plantejar durant l’acte, però també volem obrir el procés al màxim perquè el veïnat que no pugui assistir-hi també participi. En tot cas, tothom i totdon qui vulgui enviar les preguntes amb antel·lació també el convidem a fer-ho pel següents mitjans:

- per correu electrònic: cupaebarbera@gmail.com
- per Twitter: @cupaebarbera
- per facebook: habilitarem un espai al perfil del Grup de Suport a la CUP-AE de Barberà del Vallès per poder plantejar

Durant l’acte respondre’m les que hagin arribat fins les 21h de demà a més de les que es plantegin durant l’acte.

#DavidResponBdV
Grup de Suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres de Barberà del Vallès

Sopar-Conversa-Debat amb David Fernàndez (CUP-Alternativa d'Esquerres) Sopar-Conversa-Debat amb David Fernàndez (CUP-Alternativa d'Esquerres) Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 20:09:00 Rating: 5

2 comentaris:

Sora Templates