7a Bicicleta pel Vallès, 29 de juny

Un any més les Candidatures Alternatives del Vallès organitzem una bicicletada popular pel Vallès, per reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici. D'aquesta manera, el proper diumenge 29 de juny, volem reivindicar la millora de les comunicacions entre els diferents pobles del Vallès, i fomentar l'ús de la bicicleta com a alternativa real de mitjà de transport. Com sempre, els punts de sortida es distribueixen per tot el Vallès Occidental, entre ells també a la nostra ciutat.

Des de Barberà del Vallès ens hem convocat a les 10:30 a la Plaça de la Vila, i des d'allà farem un circuït urbà seguint la xarxa de carrils bici existent a la nostra ciutat, fins arribar a les 11:00h al Parc Central, on ens trobarem amb les participants que provinguin de Sabadell i Castellar, i ens dirigirem plegades cap a Badia del Vallès.

Enguany el punt d'arribada de la bicicletada serà el Parc Joan Oliver de Badia del Vallès, on totes les persones participants rebran esmorzar gratuït i un record de regal. Serà una 7a Bicicletada pel Vallès molt especial, ja que aquest volem celebrar amb les nostres companyes badienques els 20 anys de l'Alternativa d'Esquerres per Badia.

Així doncs, aquest any els punts de sortida i la previsió d'horaris seran els següents:
Castellar- 9:30h. Plaça Major
Santa Perpètua - 9:30h. Plaça de la Vila
Rubí - 10:00h.Parc de Ca n’Oriol (Era)
Ripollet - 10:00h. Parc del Riu Ripoll
Sabadell - 10:15h. Plaça de Doctor Robert
Cerdanyola - 10:30h. Plaça Abat Oliba
Badia del Vallès - 10:30h. Plaça de la Sardana
Barberà del Vallès - 10:30h. Plaça de la Vila
Trobada Barberà-Sabadell – 11:00h. Al Parc Central
Final circuit urbà i esmorzar  a Badia del Vallès, Parc Joan Oliver.

La bicicletada es una sortida apta per a tot tipus de públic i ciclistes. Esteu totes convidades a participar per tal de fer visible que la bicicleta és una molt bona alternativa per desplaçar-se, però que encara cal fer molta feina per tal de millorar les condicions de camins, vies verdes i carrils bici, per tal d'aconseguir fer extensiu aquest mitjà a tota la població i pugui circular de forma segura i ràpida per tota la comarca.

Ens veiem el proper diumenge 29 de juny!

Assemblea de l'Esquerra Alternativa per Barberà
7a Bicicleta pel Vallès, 29 de juny 7a Bicicleta pel Vallès, 29 de juny Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:33:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates