Guillem Celada nº 17 de la llista de l'EAB


Vaig néixer a Sabadell el 1986. He viscut al barri de la Romànica a la casa que la meva família va construir a finals dels anys 50 quan es van instal·lar a Catalunya procedents d'un poble de Palència.

Actualment estic concloent els estudis superiors de Disseny Gràfic convinant-ho amb diferents feines més o menys espontànies en el sector de la hostaleria.Per altra banda he començat a crear un projecte entorn a la recuperació de disseny industrial del passat recent (principalment produccions concebudes i editades al nostre país), activitat que es complementa amb d'altres projectes en el marc de l'art contemporani que actualment defineixen la meva activitat política.

Els darrers deu anys he estat vinculat a diferents moviments socials, com el Casal independentista i popular de Sabadell o la Assemblea d'okupes entre d'altres.

Guillem Celada nº 17 de la llista de l'EAB Guillem Celada nº 17 de la llista de l'EAB Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:01:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates