L’EAB es solidaritza amb les companyes detingudes i denuncia l’operació ‘Pandora’ i la criminalització del moviment llibertari

Des de l’assemblea de l’EAB volem mostrar el nostre rebuig a l’operació engegada per l’Audiència Nacional contra el moviment llibertari i que han executat Mossos d’Esquadra, amb el conseller Espadaler al capdavant. L’operació de moment ha suposat la detenció d’11 persones i l’entrada a diferents centres socials, que han suposat diverses destrosses i la substracció d’ordinadors, llibretes i llibres. Una de les persones detingudes és un company vallesà i solidari amb les lluites locals també a la nostra ciutat, i que s’han emportat de casa seva en presència de la seva companya, essent encanonats mentres dormien, i havent-se regirat tot l’habitatge. 


Des de l’EAB volem mostrar la nostra solidaritat amb els i les companyes detingudes i denunciar una clara operació de criminalització contra el moviment llibertari i el conjunt de moviments socials que lluiten quotidiànament contra un sistema que cada cop més té menys garanties democràtiques. L’atemoriment de la societat en general és l’objectiu d’aquesta operació, amb una Audiència Nacional i llei antiterrorista encara actives i que amparen sistemàticament l’ús de la tortura, i una llei ‘mordassa’ acabada d’estrenar, que posa de manifest la inexistència de garanties democràtiques i de llibertat d’expressió a l’Estat espanyol. Des de l’inici de l’operació s’han anat filtrant informacions policials amb versions cada vegada diferents, sense respectar-se la presumpció d’innocència. Anul·lar els drets civils més bàsics davant dels moviments socials i la protesta social és el darrer capítol d’un règim polític i econòmic, el del Regne d’Espanya, amb els seus col·laboradors als Països Catalans, que mostra a les clares el seu progressiu debilitament des del moment que intensifica la repressió i criminalització vers els moviments socials i coarta les llibertats individuals enfront el reforçament dels privilegis que concentren i protegeixen a polítics mafiosos i estafadors, a funcionaris torturadors i a banquers i patrons que viuen de l’Estat i de tots i totes.


Esperem que els i les nostres companyes estiguin bé i estiguin aviat entre nosaltres. No les deixarem soles! I us animem a estar informades i actives en les diferents convocatòries que es vagin convocant, també a Barberà del Vallès.
L’EAB es solidaritza amb les companyes detingudes i denuncia l’operació ‘Pandora’ i la criminalització del moviment llibertari L’EAB es solidaritza amb les companyes detingudes i denuncia l’operació ‘Pandora’ i la criminalització del moviment llibertari Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 16:37:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates