Valoració campanya i resultats electorals CUP-AE

Compartim amb totes vosaltres la nota de valoració dels resultats obtinguts per la CUP-Alternativa d'Esquerres que han emès les companyes del grup de suport de Barberà del Vallès. Des de l'EAB volem felicitar a tots i totes les barberenques que han col·laborat d'una forma o una altra amb el grup de suport, i mostrar la nostra satisfacció per la contribució feta des de la nostra ciutat amb els 541 vots de suport a la CUP-AE i els 126.219 rebuts en el conjunt de la Comunitat Autònoma de Catalunya, és un pas més, és una eina més que hem de seguir enfortint barri a barri, poble a poble. Des de l'EAB volem reafirmar el nostre compromís en engegar, com esmenten els i les companyes del grup de suport barberenc, "les dinàmiques que des del nostre municipi siguin necessàries per reforçar la unitat popular a la ciutat i a la comarca i reforçar la tasca política política de la CUP-AE a partir d'ara". Seguim construint l'alternativa...

Esquerra Alternativa per Barberà
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Des del Grup de Suport a la CUP-Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) de Barberà del Vallès volem mostrar la nostra satisfacció per la tasca realitzada pels i les barberenques que han col·laborat en el desenvolupament de la campanya i pel suport rebut a la nostra ciutat, que ha fet possible arribar fins el 541 vots, superant el 3% dels vots vàlids, com ens havíem proposat des d’un principi. Al mateix temps volem felicitar a totes les persones, col·lectius i organitzacions que han donat suport a la CUP-Alternativa d’Esquerres i han fet possible, també amb els vots barberencs, que els companys David Fernàndez i Quim Arrufat i la companya Georgina Rieradevall siguin presents al Parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya (CAC), amb el suport de 126.219 vots. En tot cas, i més enllà de l’útil exercici de votar, no volem passar per alt un dels aspectes que considerem més rellevant, saludable i il·lusionador: el nivell de mobilització, l’energia i el coratge amb què s’ha desenvolupat tota la campanya, a Barberà del Vallès i a la comarca del Vallès Occidental, amb multitud d’assemblees i actes públics i accions propagandístiques i informatives al carrer, participant activament de la convocatòria de vaga general, sumant dia dia a persones i col·lectius, en un procés que cal valorar molt positivament, i que també ha sigut un reflex dels resultats aconseguits. Un procés que continua en marxa i que des de Barberà del Vallès contribuïrem a enriquir i reforçar.
És per això que considerem que ara és hora de continuar treballant i, com diem, des del grup de suport volem seguir contribuint a enfortir les lluites socials a la nostra ciutat i a la comarca, així com contribuir a reforçar i donar suport, amb participació i continguts, a la tasca parlamentària de les tres persones que la CUP-AE  tindrà al parlament de la CAC. En aquest sentit des del grup de suport hem considerat, tenint present el veïnat que ha col·laborat i l’espai polític que ha donat suport polític i organitzatiu i suport humà i econòmic a la nostra ciutat a la CUP-AE, que hauria de ser l’Esquerra Alternativa de Barberà (EAB) qui vehiculi i impulsi les dinàmiques que des del nostre municipi siguin necessàries per reforçar la unitat popular a la ciutat i a la comarca i reforçar la  tasca política de la CUP-AE a partir d’ara.
Per últim, volem fer públics els números de la campanya que ha hagut d’assumir el grup de suport, amb la col·laboració de l’EAB, que són els següents:
 - Diners aportats per a la campanya a Barberà del Vallès: 533.37€ (aportació assumida per l’EAB)
(cartelleria i impremta 230€; plafons de cartró reutilitzables 90€; cola, brides i plàstics per embolcallar cartells 150,51€; vermut i aperitius actes 62,86€)
- Diners ingressats en actes i aportacions solidàries a Barberà del Vallès: 240 €      
(vermut 125€, que s’han tornat a l’EAB; bons i aportacions solidàries CUP-AE 115€, que s’han destinat a la CUP-AE)



Des de Barberà seguim construint l'alternativa, i seguim contribuint a la unitat popular


Assemblea del Grup de Suport a la CUP-AE de Barberà del Vallès
Valoració campanya i resultats electorals CUP-AE Valoració campanya i resultats electorals CUP-AE Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 16:54:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates