11 de setembre de 2015: Guanyem la nostra llibertat! Governem-nos!!

Des de fa ja molts anys que joves barberencs i barberenques hem commemorat la Diada de l’11 de setembre d’una forma reivindicativa, no l’entenem d’una altra manera. Molts i moltes de nosaltres tenim uns orígens geogràfics familiars diversos, la majoria d’altres pobles de la Península Ibèrica. No renegarem mai de la vida i els orígens dels nostres pares i mares, de les nostres àvies i avis. Estem plenament orgullosos i orgulloses. Com també estem orgullosos i orgulloses del lloc on hem nascut, del nostre lloc al món i de la nostra classe, per això ens sentim i exercim de barberencs i barberenques, és a dir: catalans i catalanes. El nostre compromís és amb el nostre país i amb transformar el nostre país en benefici del comú i del benestar col·lectiu i ser solidaris, internacionalistes, amb la resta de pobles que lluiten per la seva llibertat i respecten l'autodeterminació dels pobles. 

Estem davant un setembre i uns propers mesos que hem de saber condicionar des del poble treballador català. Condicionar en el sentit de garantir que la construcció nacional i social de Catalunya i el conjunt dels Països Catalans, és a dir, la independència amb un procés constituent, estigui en mans de la gent, de la voluntat popular i col·lectiva, sense que cap líder ni partit segresti ni condicioni res i encara menys qui ens vol seguir mantenir obligats i obligades a seguir una obediència que sempre ens ha estat aliena, imposada i repressiva, com la que representa el Regne d’Espanya i el seu Estat. No som fills i filles de cap dictadura, sinó fills i filles de la llibertat.

L’EAB-CUP forma part i contribueix des de Barberà del Vallès a la proposta política de la CUP-Crida Constituent per aquestes properes eleccions del 27 de setembre i volem fer-vos una crida, com a barberencs i barberenques, a participar d’aquestes eleccions de la forma que cregueu convenient. L’exercici de la voluntat col·lectiva ha de basar-se en la decisió personal de cadascú i cadascuna de nosaltres. Us aninem a què valoreu la necessitat de posicionar-vos enfront si voleu contribuir a seguir tal com estem ara, en voler-nos seguir tractant com esclaus i esclaves al S.XXI, o bé a ser plenament lliures i sobiranes construint un nou país, un nou comú. Nosaltres, els i les companyes que participem de l’Assemblea de l’EAB-CUP, apostem per un nou comú i votarem l’opció de la CUP-Crida Constituent, l’opció política que des de barris i pobles i el municipalisme ja impulsa aquest nou comú al conjunt del nostre país, al lloc que ens defineix com a poble, el lloc i la geografia que ha definit la nostra llengua pròpia al llarg dels segles, el català, i del que som treballadors i treballadores. Votarem i seguirem treballant políticament des de la proximitat de la nostra ciutat pels nostres compromisos a escala municipal, comarcal i nacional a la Unitat Popular, contribuint al dia a dia compartit de Junts per Barberà (JxBdV), de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) i de les candidatures d’Unitat Popular (CUP). 

Bona Diada a tots i totes.

Assemblea de l’EAB-CUP
11 de setembre de 2015
11 de setembre de 2015: Guanyem la nostra llibertat! Governem-nos!! 11 de setembre de 2015: Guanyem la nostra llibertat! Governem-nos!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 3:16:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates