Valoració Festa Major 2010

Des de l'EAB valorem molt positivament aquesta Festa Major 2010. Persones de la candidatura han tingut un paper actiu en l'impuls i desenvolupament de diferents espais festius de la ciutat, com en el cas de l'Espai Jove i l'Espai d'Entitats, posant de manifest que, compartint esforços amb molts altres veïns i veïnes i teixit associatiu de la ciutat, es pot fer possible una festa major viscuda, disfrutada i sentida a partir de la participació directa de la població barberenca.

A més a més, l'EAB ha tingut per primera vegada un espai físic en festa major obert a tota la ciutat, sent una eina més de socialització i visualització de la candidatura municipalista i d'esquerres barberenca. Volem agrair de tot cor a totes les persones que han passat per la nostra barraca de Festa Major i han compartit una estona amb nosaltres.

Per últim també volem informar dels ingressos bruts que ha suposat, a falta d'algun petit ingrés pendent de comptabilitzar, la barraca de l'EAB, arribant als 1.711€. Entenem que aquesta informació també és important compartir-la, ja que la Festa Major no deixa de ser com un servei públic, col·lectiu i comunitari, on tots i totes les barberenques participen a través del pressupost municipal. Els diners néts, un cop pagades despeses pendents, seran utilitzats per continuar amb la tasca política municipalista que desenvolupa l'EAB a la ciutat, és a dir, tornaran a revertir directament a la ciutat.

Una abraçada, salut!

Esquerra Alternativa per Barberà - CAV.
Valoració Festa Major 2010 Valoració Festa Major 2010 Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 20:06:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates