Vivim, disfrutem i sentim la Festa Major!!!

Un any més Festa Major. Des de les persones que formem part de l'espai polític municipalista EAB són dates en què treballem colze a colze amb companys i companyes, amics i amigues, com hem fet sempre, per tirar endavant espais festius i populars, és a dir, sobretot per passar-nos-ho rebé. Us animem a viure, disfrutar i sentir la Festa Major i a què participeu a l'Espai Jove i a l'Espai d'Entitats, experiències organitzades i desenvolupades directament pel veïnat. Aquesta és l'essència de les festes majors de tots els pobles, viles i ciutats del nostre país.

Aquest any, a banda d'haver posat el nostre granet de sorra com a persones que estem implicades en altres entitats de la ciutat, també hem decidit que l'EAB tingui la seva barraca de Festa Major, estarem amb les altres entitats de la Coordinadora Pro-Festa Major que ens hem instal·lat al costat de la nova biblioteca Esteve Paluzie (Casal Cubà, EUiA, Tangram i EAB). Us convidem a disfrutar de l'ambient de festa i a què tasteu el menjar casolà que han preparat alguns veïns i veïnes de Barberà per donar un bon molt gust a la nostra barraca, com els "pintxos morunos", els "callos a la barberenca" o les "aletes de pollastre rostides". Tot estarà bo, però això deliciós, i gràcies als i les veïnes que han donat un cop de mà amb els menjars casolans que podem compartir amb tots i totes vosaltres.

En tot cas, la Festa Major no ens ha desviar del camí que vam començar el 27 de maig de 2007, i seguim avançant amb una direcció ferma. En aquest sentit, us volem fer partíceps també de la revista número 3 de l'EAB, la Nota Informativa Municipal, la "NIM". A continuació us deixeml el sumari i en el document adjunt teniu la revista que durant la Festa Major distribuirem.

Una abraçada i molt bona Festa Major!!!

Esquerra Alternativa per Barberà
2 de juliol de 2010.
Vivim, disfrutem i sentim la Festa Major!!! Vivim, disfrutem i sentim la Festa Major!!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 10:35:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates