Eleccions Municipals 2011: EAB, una llista de barberencs i barberenques preparades i compromeses

La llista electoral de l'EAB per a les properes eleccions ja és una realitat des de fa uns dies. Es tracta d'un a llista amb persones preparades i compromeses i activament vincula des a la ciutat. Preparades, per aplicar noves formes de fer política i noves polítiques i, compromeses, en la seva quotidianitat en l'associacionisme i el sindicalisme de la ciutat. Com no podia ser d'una altra manera i com s'ha posat de manifest en aquests darrers 4 anys l'EAB estarà al servei del municipi, dels interessos públics i col·lectius, però també de les persones i col·lectius que més pateixen l'actual crisi a una escala municipal. Destacar, al mateix temps, que serà una llista on la presència de dones serà molt destacable, però no pel nombre (que també ho serà) sinó perquè es tracta de dones implicades molt activament en espais associatius i sindicals de la nostra ciutat. A la llista també destaca la representació de tots els barris de la ciutat.

Les 21 persones que formaran part de la llista són els i les següents companyes: Fabi Díaz-Cortés; Xavi Oñate; Mireia Sánchez Pi; Nora García García; Ester Díaz Cortés; Pol Galadies Rull; Miquel Vila; Mónica Acebo; Antonio Cuadrado; Sandra González de Vicente; Albert Cos Boada; Marifé Marín Ordóñez; Joan Márquez Prunés; Laura García García; Xavier Alonso; Rosana Frutos; Guillem Celada; Natàlia Vilor; Xavi Giralt; Estefania Castillo Morales; Sònia Acebo.

Aprofitem aquest nova comunicació per comentar-vos el desenvolupament del taller del passat dissabte al barri de La Romànica, on van assistir una dotzena de persones. El taller va servir per discutir propostes i definir actuacions en una escala municipal a l'entorn de temes com la informació municipal, la participació, la cultura, l'edudació, laconvivència comunitària, la mobilitat, el consum, serveis municipals i públics i mesures locals per combatre la crisi. El material generat serà una aportació més a la tasca política municipalista que ha anat desenvolupant l'EAB en aquests 4 anys i a la que donarem continuïtat en les properes setmanes, i sobre la base de la qual s'acabarà definint el programa d'actuació municipal 2011-2014 que presentarem el proper mes de maig.

Una abraçada! i a seguir...!!
Eleccions Municipals 2011: EAB, una llista de barberencs i barberenques preparades i compromeses Eleccions Municipals 2011: EAB, una llista de barberencs i barberenques preparades i compromeses Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:35:00 Rating: 5

2 comentaris:

  1. me alegro mucho por vosotros, dado que resido en terrassa no podre daros mi voto, pero informare a la familia del cambio que quereis que de el tema en el que siempre sera "mi pueblo"

    SUERTE

    GUS

    ResponElimina
  2. Jo tampoc resideixo a Barberà pero hi tinc certa vinculació. M'alegra que hi hagi alternatives com les que proposeu.

    Molta força, i endavant!

    Marta

    ResponElimina

Sora Templates