BARBERÀ EN VENDA? O BARBERÀ PER VIURE-LA? NOSALTRES LA VIVIM, I TU? [TU DECIDEIXES, DE TU DEPÈN]


Fem públiques dues notes de premsa en relació a diferents temes que són d'actualitat a la nostra de ciutat. Per una banda, sobre les "noves" informacions que sobre l'ARE al barri de Ca n'Estaper han fet públiques tant govern municipal com ERC, generant confusió sobre el tema i, sobretot, donant encara més legitimitat a una intervenció urbanística que no respon a les necessitats i realitats socials que tenim avui dia a Barberà. Per una altra, sobre els inicis dels treballs per fer els vials perimetrals al Parc Central del Vallès o, el que és el mateix, l'inici de la transformació d'aquest espai públic i pulmó de la ciutat per fer possible un recinte firal que reforci el projecte de l'Autovia Interpolar i consolidi el caràcter logístic de tots els terrenys que envolten l'Aeroport de Sabadell. Per què el govern municipal segueix un model de ciutat que va en la línia del que marquen Manuel Bustos, gerents del Polígon de Provasa-Caixa Sabadell i Cambra de Comerç de Sabadell? Per què el govern municipal no té el seu propi model de ciutat construït a partir de les necessitats i demandes del conjunt de veïnat de Barberà? Per què no informen? Per què no volem discutir? Si el que interessa és la ciutat, les persones i el territori, no haurien de tenir por a parlar de la ciutat que volem abans de que sigui massa tard i acabem esdevenint un "pati traster" al bell mig del Vallès.
BARBERÀ EN VENDA? O BARBERÀ PER VIURE-LA? NOSALTRES LA VIVIM, I TU? [TU DECIDEIXES, DE TU DEPÈN] BARBERÀ EN VENDA? O BARBERÀ PER VIURE-LA? NOSALTRES LA VIVIM, I TU? [TU DECIDEIXES, DE TU DEPÈN] Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:35:00 Rating: 5

2 comentaris:

  1. Per tenir un model de ciutat caldria que algú el pensés.Hui! Pensar: la paraula prohibida

    ResponElimina
  2. ufff! quan ja comencem des de l'anonimat... només et diré que donant una ullada a l'apartat "temes d'acció política i veïnal" veuràs si es pensa o no es pensa (de fet, tal com ha anat el desgavell urbanístic a Barberà i com l'estan patint directament moltes persones, no sé qui ha pensat menys...) i pots donar una ullada, per començar, a totes les entrades d' "urbanisme i habitatge" o "jornades d'informació i debat" i, per continuar, pots anar a "ARE l'Estació" o "al·legacions a projectes municipals" o "plens municipals". també et recomano que et miris "orígens de l'EAB" i miris quines propostes vam presentar el 27 de maig de 2007. No sé, tu sabràs a qui et refereixes quan fas referencia a a pensar com ui! paraula prohibida.

    Fabi

    ResponElimina

Sora Templates