INTERVENCIÓ AL PLE MUNICIPAL DE GENER I PROPERES CONVOCATÒRIES


Per tercera vegada consecutiva l'Esquerra Alternativa per Barberà va intervenir en el Ple Municipal en el torn de Precs i Preguntes. En aquesta ocasió l'Alcaldessa va respondre a la nostra intervenció dient-nos que les qüestions i propostes plantejades en anteriors plens serien respostes, que responsables municipals d'urbanisme ens convocarien per parlar del document d'al·legacions presentat per l'EAB a l'ARE L'Estació i que la regidora de Joventut també ens convocaria per tractar els temes plantejats per l'EAB. En aquest ple de gener es va optar per tornar a plantejar els mateixos temes que a l'anterior ple on, finalment, no vam poder intervenir. En tot cas, us passem aquesta tercera intervenció.

Us recordem que aquestes propers dies s'ha convocat reunions informatives sobre l'ARE l'Estació (demà divendres, 30 de gener de 2008 a les 18,00 hores a la Torre d'en Gorgs, sala 2) i els Pressupostos Municipals (dijous, 5 de febrer a les 19.00 hores, a la Sala 2 de la Torre d'en Gorgs ), temes que estan sent tractats per l'EAB. Malgrat considerem que són actes que arriben tard (l'ARE ha tancat la fase d'al·legacions sobre el Pla Director aprovat per la Generalitat i el pressupost ja ha estat aprovat) animem al veïnat i a les entitats barberenques a assistir a aquestes convocatòries i que preguntin i es posicionin com considerin oportú, com farem des de l'EAB. La ciutat la construïm entre tots i totes.

Us recordem que el proper dijous 5 de febrer l'espai polític municipalista EAB es tornarà a reunir, com cada primer dijous de mes, a la Torre d'en Gorgs, a partir de les 21h.

Esquerra Alternativa per Barberà.
INTERVENCIÓ AL PLE MUNICIPAL DE GENER I PROPERES CONVOCATÒRIES INTERVENCIÓ AL PLE MUNICIPAL DE GENER I PROPERES CONVOCATÒRIES Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:32:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates