Les assemblees locals d'EAB-CUP, Podemos i Procés Constituent impulsen la candidatura Junts Per Barberà per a les properes municipals

Volem anunciar al veïnat de Barberà del Vallès que l’assemblea de l’EAB - CUP, el Cercle de Podemos Barberà i l’assemblea local de Procés Constituent han arribat a l’acord d’impulsar una candidatura conjunta per concórrer a les properes eleccions municipals del proper 24 de maig. Aquesta candidatura serà Junts per Barberà.

Aquest acord es basa en el reconeixement mutu, el respecte a les diferents identitats polítiques que els tres espais representen i treballen quotidiànament a la ciutat i a la voluntat de donar vida a una opció electoral que faci possible una vertadera candidatura de ruptura, guanyadora i il·lusionant per a molts i moltes barberenques. Sabem que tenim endavant tot un repte, tant a nivell de consolidar i donar vida a una candidatura conjunta com, i per nosaltres el més important, desplegar al carrer i a l’Ajuntament la nova política que els tres espais representen i un nou model de ciutat. Una nova política que ha de tenir com a base del seu exercici polític informar i ser transparent, impulsar tots els canals possibles de participació ciutadana perquè el poble de Barberà governi el seu ajuntament i assegurar les necessitats més bàsiques i el benestar dels i les barberenques. I aquest exercici el volem fer deixant molt clar que serem intransigents amb la corrupció i amb fer de la política una professió, un lucre personal i un benefici per a una minoria.

En els propers dies anunciarem les diferents activitats i espais que impulsarem per donar vida a la candidatura conjunta, un procés on volem convidar a tots i totes les barberenques que es sentin identificades amb Junts per Barberà.






Esquerra Alternativa per Barberà - CUP
Cercle de Podemos de Barberà del Vallès
Procés Constituent - Barberà del Vallès


Les assemblees locals d'EAB-CUP, Podemos i Procés Constituent impulsen la candidatura Junts Per Barberà per a les properes municipals Les assemblees locals d'EAB-CUP, Podemos i Procés Constituent impulsen la candidatura Junts Per Barberà per a les properes municipals Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 10:08:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates