Presentació pública de Junts per Barberà i 1a Assemblea Oberta

Des de l'assemblea de l'EAB-CUP us informem i us animem a assistir a l'acte de presentació pública de Junts per Barberà / Juntes per Barberà, la candidatura política que estem impulsant juntament amb les assemblees locals de Podemos i Procés Constituent i que aposta pel canvi polític efectiu i real a la nostra ciutat per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. L'acte tindrà lloc aquest proper dissabte 14 de març a la Plaça de la Vila a partir de les 12h.

I el mateix dia, i a la mateixa Plaça de la Vila, i a partir de les 17:30, tindrà lloc la primera assemblea oberta per tractar aspectes relacionats amb les propostes i accions que hem de dur a terme des de Junts per Barberà a l'Ajuntament de Barberà en temes relacionats amb la transparència i la participació directa del veïnat en temes d'interès col·lectiu i municipal. Us anime a assistir i participar actívament d'aquesta primera assemblea oberta on entre tots i totes fem possible el canvi política a la nostra ciutat.
Presentació pública de Junts per Barberà i 1a Assemblea Oberta Presentació pública de Junts per Barberà i 1a Assemblea Oberta Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 13:33:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates