10 de juliol: IV Bicicletada de les CAV!! Participa!!

Aquest proper diumenge 10 de juliol, i per quart any consecutiu, les Candidatures Alternatives del Vallès, entre elles l'Esquerra Alternativa per Barberà, impulsen i organitzen la Bicicletada. Sortint de diferents poblacions del Vallès Occidental acabarem els diferents recorreguts totes plegades a Cerdanyola del Vallès. La iniciativa de la bicicletada és una forma de reclamar uns camins i itineraris segurs i saludables a peu i en bicicleta que connectin, com ja ho estaven en el passat, les diferents poblacions del Vallès, i també promoure un nou model de mobilitat que contribueixi a una millora de la qualitat de vida dels espais urbans, rurals i naturals. Al mateix temps, la bicicletada també és una forma de conèixer de primera mà l'estat de la xarxa actual de camins i itineraris, posant-se de manifest les mancances que encara existeixen en aquest àmbit.

Barberà tindrà el seu punt de partida a la Plaça de la Vila a les 10h del matí, des d'on farem un recorregut fins al primer punt de trobada, al pont del riu Ripoll, on ens trobarem amb les participants que vindran de Castellar del Vallès i Ripollet, i des d'allà ens dirigirem totes juntes fins al segon punt de trobada situat a la nostra ciutat, que serà al Parc Central, on ens trobarem les participants provinents de Sabadell, i totes plegades seguirem el recorregut per Badia, on s'afegiran les participants badienques, i ens dirigirem cap a Cerdanyola del Vallès, on finalitzarem la jornada lúdica i reivindicativa al Parc de la Riera.

Us hi esperem!
10 de juliol: IV Bicicletada de les CAV!! Participa!! 10 de juliol: IV Bicicletada de les CAV!! Participa!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 16:59:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates