EAB-CUP: sumem des de Barberà amb les CUP

Des de l'Assemblea de l'Esquerra Alternativa per Barberà (EAB) ens complau comunicar-vos que des d'aquest passat dissabte 21 de febrer sumem, oficialment, en el conjunt d’iniciatives polítiques municipalistes que teixeixen arreu del país la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i esdevenint, a partir d’ara, EAB-CUP. 
L’EAB va néixer l’any 2007 com un espai polític municipalista que apostava per impulsar la unitat popular barberenca, i ja llavors feia confluir diferents maneres de pensar i de fer. Des d’aquest any  la gent de l’EAB ha anat teixint dinàmiques en comú des de Barberà amb altres realitats polítiques al Vallès Occidental i al conjunt del país, on la complicitat amb altres candidatures alternatives i d’unitat popular ha estat una constant, des del reconeixement mutu i la suma d’experiències i realitats diverses. En aquesta línia cal entendre el suport que des de l’EAB es va donar a la candidatura de la CUP-Alternativa d'Esquerres a les passades eleccions autonòmiques, on companys de Barberà també van participar de l’aposta rupturista de l’esquerra independentista i anticapitalista. I aquest suport es va complementar poc després amb la participació de l’EAB a l’Assemblea Territorial del Vallès Occidental de les CUP. En definitiva, esdevenir oficialment EAB-CUP és resultat d’un procés que ve de lluny i que construïm quotidiànament des de les nostres pròpies possibilitats com a veïns i veïnes de Barberà i des de les nostres pròpies decisions, posades en comú i discutides assembleàriament, i que compartim i fem públiques sempre. Aquest nou pas que fem ara, en el transcurs d’un camí que seguim, tenim molt clar que el complementem i fem compatible amb el nostre ferm compromís amb les Candidatures Alternatives del Vallès.

Des de l'Assemblea de l'EAB-CUP sumarem, des de la realitat barberenca, la nostra il·lusió, experiència, compromís i visió amb la resta de realitats municipals de les CUP d'arreu dels Països Catalans, i estem ben segures que aquesta és una passa més en l'enfortiment de la unitat popular a Barberà i al Vallès Occidental.

Seguim construint l’alternativa

24 de febrer de 2015


Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d’Unitat Popular 
EAB-CUP: sumem des de Barberà amb les CUP EAB-CUP: sumem des de Barberà amb les CUP Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 18:54:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates