En record de la persona i l'exemple de Teresa Buigas.

Des de l'Esquerra Alternativa per Barberà volem sumar-nos a les mostres de condol a familiars i amics i amigues de Teresa Buigas, i us fem extensiva la nota de premsa que han emès les companyes del Kol·lectiu de Dones de Barberà, amb qui la Teresa va compartir experiències en diferents actes desenvolupats en els darrers anys a la nostra ciutat.

Des del Kol·lectiu de Dones de Barberà, volem donar el nostre suport i condol a la família i amics de Teresa Buigas, dona combatent contra el franquisme i el feixisme, que ha mort amb 66 anys la passada matinada amb un infart cerebral. Teresa Buigas ha estat una dona lluitadora i resistent contra el franquisme i el feixisme. La seva lluita ha donat veu a moltes altres veus, donant un record ben viu per a les generacions actuals i futures, ensenyant-nos a no oblidar i a estar sempre alertes i disposades a defensar la llibertat i la justícia social.
La nostra lluita continua! Una abraçada!
Kol·lectiu de Dones de Barberà
En record de la persona i l'exemple de Teresa Buigas. En record de la persona i l'exemple de Teresa Buigas. Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 15:01:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates