Pressupost Municipal, "Així, no!!"

Avui, a les 19h, el govern municipal encapçalat per Ana del Frago actuarà a la Torre d'en Gorgs. Diem "actuarà" perquè presentaran un Pressupost Municipal sobre el qual mai han tingut interès d'informar ni d'incentivar la participació, i el presentaran ara, quan fa més d'un mes de la seva aprovació. Davant aquesta actitud des de l'EAB hem cegut convenient difondre aquest full informatiu titulat "Així, no!!" i que consta del següent sumari:
- editorial
- El govern municipal d'Ana del Frago ressalta que es baixa el salari, però la població de Barberà paga un cost encara més alt que al 2006?
- El govern municipal d'Ana del Frago paga per un local buit a l'empresa municipal Sabemsa?
- El govern municipal d'Ana del Frago genera més deute amb entitats financeres?

La informació d'aquest full informatiu que hem titulat "Així, no!!" la podeu consultar:
- a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Pressupost Municipal i Pressupost de Sabemsa)
- la web del Ministeri d'Economia i Hisenda (Deute Viu de l'Ajuntament de Barberà), us deixem l'enllaç:

Esquerra Alternativa per Barberà - CAV
3 de febrer de 2011

La propera assemblea ordinària de l'EAB serà el proper dissabte 12 de febrer, a partir de les 11:30 a l'Ateneu de Barberà. Us animem a participar.

------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
Text de l'editorial del full informatiu "Així, no!!":

Avui, 2 de febrer, el govern municipal d’Ana del Frago es disposa a presentar el Pressupost Municipal. Tots els regidors del PSC de Barberà, i els seus dirigents, es mostraran plenament orgullosos i orgulloses del nivell d’informació i participació, però al darrere de tot això, més que no ho sàpiguen fer millor, hi ha un clar exercici polític d'hipocresia, perquè el que han impulsat, tant en l'etapa Robles com Del Frago, és l'opacitat, la desinformació, la desmotivació i la desmobilització al veïnat respecte temes de ciutat i la política municipal.

Per això diem, des de l’EAB, que “així, no!!”. Aquest acte de “presentació” del Pressupost Municipal arriba després de més d’un mes d’aprovar-se en el Ple; sense haver-se fet cap tipus de procés informatiu abans de la seva discussió, a banda de l’estrictament reglamentària exposició pública (que no va ser anunciada en cap lloc); sense haver motivat, amb algun tipus de campanya, la participació i interès del veïnat; sense facilitar l’accés; i, el que és més important, donen la informació ara quan ja està tancat.

En tot cas, des de l’EAB creiem, que no hem de defugir la nostra obligació d’informar i posicionar-nos i seguir treballant perquè d’una vegada per totes el Pressupost Municipal (un dels aspectes més importants perquè la nostra ciutat tiri endavant, a partir de la contribució econòmica que fem tot el veïnat) sigui accessible, clar i participatiu, en definitiva, sigui compartit, des del moment que paguem fins al moment que s’aprova al ple, passant pels moments d’informació i discussió. Per això us plantegem alguns temes que creiem que reflexen bé el que denunciem i reclamem i, sobretot, la necessitat de dir prou! I que no ens prenguin com simples observadores o usuàries i facin i desfacin segons els seus particulars i partidistes interessos.
Pressupost Municipal, "Així, no!!" Pressupost Municipal, "Així, no!!" Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 16:40:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates