Tramitació d'instància sobre els càrrecs polítics i directius d'empreses municipals

Des de l'EAB us volem informar de la instància que vam entrar el passat dia 31 de maig, responent a una de les propostes del nostre Programa d'Actuació Municipal, la que fa referència a la proposta de realització d'una auditoria a la gestió municipal dels darrers governs municipals. Sabem que sense estar dins de l'Ajuntament això ens serà més complicat, però posarem tots els mecanismes al nostre abast per poder fer possible i donar informació al veïnat de la ciutat.

De moment hem començat per demanar noms i cognoms de tots els responsables polítics i directius de les empreses municipals Sabemsa, Patronat d'Esports i AISA, i el cost que aquest càrrecs suposen per a l'economia municipal, que és la de tots i totes les barberenques. I ens ha sorprès que en tots aquests dies no tinguem cap resposta per part de l'Ajuntament d'una informació de caràcter públic (no estem demanant informació sobre els treballadors i treballadores municipals, sinó sobre els càrrecs polítics i directius d'aquestes empreses municipals), i el passat 14 de juny vam entrar una segona instància per reiterar la nostra petició.
Tramitació d'instància sobre els càrrecs polítics i directius d'empreses municipals Tramitació d'instància sobre els càrrecs polítics i directius d'empreses municipals Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 16:35:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates