CRIDA AL POBLE BARBERENC. Per un ajuntament diferent, per una ciutat viva!!

Fem una crida al veïnat de Barberà perquè s'agiti, es mobilitzi, participi i s'organitzi -si així ho creia convenient- per tal de fer possible un model de ciutat i de funcionament de l'ajuntament diferents.

Considerem que tot està per fer i aquesta "Crida" vol generar debat i mobilització, entenent-se com un punt de partida i de confluència de les classes populars de la ciutat que viuen i pateixen la precarietat en totes les seves formes i dimensions. Unes classes populars que també tenen la capacitat d'organitzar-se i construir, proposar i tirar endavant alternatives que millorin la qualitat de vida del conjunt del veïnat.


El dia 11 d'abril, a les 21.30 al Casal de Cultura, es farà una primera trobada pública i serà el moment de començar a construir aquestes alternatives que es van aglutinar en un espai polític municipalista d'esquerres i barberenc que porta per nom Esquerra Alternativa per Barberà. Us hi esperem!


Comissió promotora de la Crida.

CRIDA AL POBLE BARBERENC. Per un ajuntament diferent, per una ciutat viva!! CRIDA AL POBLE BARBERENC. Per un ajuntament diferent, per una ciutat viva!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:55:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates