SEGUIM AMB LES INFRAESTRUCTURES... PLA METROPOLITÀ-BARBERÀ DEL VALLÈS


Davant la presentació de l'avantprojecte del Pla Metropolità de Barcelona, on hi ha diferents actuacions previstes a la ciutat, des
l'Esquerra Alternativa per Barberà (EAB) veiem amb preocupació la manca d'informació sobre unes actuacions en infraestructures que tindran una afectació directa sobre el nostre municipi. També veiem amb preocupació que la persona que temporalment ostenta el càrrec d'alcadessa de la nostra ciutat, en aquesta darrer mandat Anna del Frago, s'atreveixi a valorar actuacions en diaris externs a la ciutat sense haver informat abans al veïnat de la ciutat sobre el conjunt d'actuacions que preveu desenvolupar el Pla Metropolità de Barcelona en el nostre municipi.

Demà, diada de Sant Jordi, l'EAB seguirà amb el seu objectiu d'informar al veïnat i serà present a la Plaça de la Vila organitzant una parada informativa per tal de donar a conèixer les actuacions que el Pla Metropolità de Barcelona preveu per Barberà. En aquesta parada també podreu adquirir roses i llibres, col·laborant, si ho creieu convenient, en l'autogestió popular i veïnal del projecte municipalista EAB.

Estem a temps de definir el futur immediat de la ciutat. Està a les nostres mans, a les mans de tots i totes les veïnes de Barberà. Ens hi posem?

Esquerra Alternativa per Barberà

SEGUIM AMB LES INFRAESTRUCTURES... PLA METROPOLITÀ-BARBERÀ DEL VALLÈS SEGUIM AMB LES INFRAESTRUCTURES... PLA METROPOLITÀ-BARBERÀ DEL VALLÈS Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 17:31:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates