Presentació de la candidatura de Junts per Barberà

Compartim la nota pública de Junts per Barberà, la candidatura on participa l'EAB-CUP en les properes eleccions municipals del 24 de maig:

Aquest passat dissabte 25 d’abril va tenir lloc la presentació dels i les candidates de Junts per Barberà, la candidatura impulsada per les assemblees locals de Procés Constituent, Podemos i Esquerra Alternativa per Barberà-CUP. Prèvia a la presentació de la candidatura es van compartir els principals punts del codi ètic de Junts per Barberà i les línies generals de la nostra acció política a l’Ajuntament de Barberà a partir del 24 de maig.
L’acte va comptar amb la participació d’una vuitantena de veïns i veïnes de Barberà i es va clourà amb una paella a la mateixa Plaça Cooperativa. Volem agrair la participació de tots i totes, i seguim treballant des de Junts per Barberà per fer possible el canvi polític a la nostra ciutat, en el dia a dia i també a partir del 24 de maig.
Per últim, des de Junts per Barberà volem compartir els noms dels i les companyes que integraran la llista electoral de la candidatura per aquestes properes eleccions, una llista de 14 dones i 12 homes i amb una mitjana d’edat de 34 anys. Una llista de veïns i veïnes compromeses amb la seva ciutat i en fer possible el canvi polític a Barberà. Un equip de veïns i veïnes preparat per assumir el repte d’obrir l’Ajuntament de Barberà i posar-lo al servei de la realitat i les necessitats dels i les barberenques i acabar amb dècades de governs municipals fets a mida per beneficiar a una minoria i treure un profit personal i privat dels béns públics i municipals. Junts per Barberà no és l’únic espai polític de la ciutat que construeix ciutat comuna i contribueix al canvi polític. Ho sabem, ho reconeixem i també ho fem possible des dels diferents espais associatius, sindicals i polítics on estem implicades. Però sí que som la candidatura electoral que assegura el canvi polític a l’Ajuntament de Barberà després de dècades de concentració del poder insitucional en mans d’una minoria i la complicitat d’altres minories que han estat còmodes amb els governs municipals de José Antonio Robles i Ana del Frago. Ha arribat l’hora de les majories, del comú, i de contribuir també, i de veritat, al canvi polític a l’Ajuntament de Barberà, al nostre ajuntament, al de tots i totes.
Molts ànims i molta força a les 26 persones que formen part de la llista de Junts per Barberà i que durant els propers dies us anirem presentant una per una. Mentrestant, aqui teniu els 26 noms que fan possible aquesta llista guanyadora i il.lusionant:
1. FABIÀ DÍAZ CORTÉS "FABI"
2. DAVID CLARÀ GARCIA
3. SANDRA RAMOS MONTESINOS
4. MIREIA SANCHEZ PI
5. LUIS GONZALEZ ORTIZ
6. XAVIER OÑATE MARTIN "XAVI"
7. MARIA CARMEN RAMOS FERNANDEZ
8. ESTER DIAZ CORTES
9. MAXIMILIANO CAÑA GOZALO
10. MIQUEL VILA MORENO
11. MARIA CARMEN ORTA LOPEZ
12. MÓNICA ACEBO PÉREZ
13. VLADIMIR FORTES PICAS
14. ALEXANDRE GOMEZ IZQUIERDO
15. LAURA LOZANO LEIRAS
16. ESTEFANIA CASTILLO MORALES
17. MARIA JESUS RUIZ CALER
18. JONATAN BEARDO MORENO
19. MARIA BLANCH MAÑAS
20. ALBERT GARCIA CIVICO
21. MARIA DE LA FE MARIN ORDOÑEZ "MARIFE"
Companyes i companys suplents:
1. CRISTINA GARCIA GONZALEZ
2. SARA LOPEZ CÁCERES
3. NOELIA PUEYO RAMOS
4. JORDI ROSA SOLER
5. ALBERT AMORÓS MARTINEZ
Presentació de la candidatura de Junts per Barberà Presentació de la candidatura de Junts per Barberà Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 16:51:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates