Visquem la Festa Major per fer-nos més fortes!! Visca la Festa Major!!


Un any més arriba la nostra Festa Major, la de tots i totes les barberenques, la que fem possible any rere any amb alegria i sentit comunitari, i sense oblidar les nostres vides quotidianes. Unes vides quotidianes que continuen essent colpejades per la involució més important dels darrers anys en matèria de drets socials, laborals, culturals, civils i nacionals. Al mes de maig de 2013, segons dades de la Generalitat, a la nostra ciutat residim un total de 3.225 persones aturades. Són dades fredes, però és l’exemple més colpidor del sense-sentit del capitalisme i de la democràcia que ens va ser raptada, de nou, a l’any 1978 i que ara és més podrida que mai, per l’avarícia, per la intolerància, pel despotisme i per la corrupció, amb la complicitat de la classe política dirigent, una classe política còmplice que també s’asseu a les cadires del govern municipal de la nostra ciutat i ocupa despatxos a l’Ajuntament. És una realitat, la de les persones aturades, que la vivim cada dia a casa, amb les amistats, a la comunitat de veïnes, a l’associació o entitat on participem o al carrer, una realitat que no ens ha de fer defallir en l’interès que tot canviï a la nostra ciutat per desterrar un sistema econòmic i polític que és injust, des del punt de vista social, i podrit, des del punt de vista democràtic. Fer-ho a Barberà, i des de la nostra ciutat, serà la millor contribució perquè aquest canvi sigui realment col·lectiu, massiu, i arribi a tots els racons del país. 

I és en el fet de compartir, de fer comunitat, d’organitzar-nos, com fem molts i moltes barberenques per fer una Festa Major arrelada a la ciutat i sentida, on tenim la nostra millor arma per transformar la nostra realitat quotidiana i més propera, tant pel veïnat que està aturat com pel que no, però on unes i altres volem dir prou a la continua despossessió de drets que patim a la nostra ciutat i al nostre país. És així com la Festa Major és una oportunitat per riure, per compartir, per fer comunitat, per fer moviment.... ens organitzem per passar-ho bé i fer-ho passar bé al conjunt de la població. La Festa Major és una escola de valors i de dinàmiques col·lectives que ens ha de servir, també, per seguir lluitant contra aquesta despossessió de drets i fer-los vertaderament efectius pel bé comú. Visquem la Festa Major! Visquem-la per fer-nos més fortes!!
Visquem la Festa Major per fer-nos més fortes!! Visca la Festa Major!! Visquem la Festa Major per fer-nos més fortes!! Visca la Festa Major!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 11:43:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates