Valoració de la 6a Bicicletada pel Vallès

Segon punt de trobada a la Biblioteca Municipal
Aquest passat diumenge 30 de juny vam tornar a realitzar la popular i reivindicativa 6a Bicicletada pel Vallès, organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), amb la finalitat de defensar i reivindicar els camins, vies verdes i els carrils bici.

Juntament amb les companyes de l'EAB ens vam concentrar, a l'Ajuntament de Barberà, més d'una vintena de persones que vam fer tot el trajecte des del nostre municipi. D'allà ens vam desplaçar fins la Biblioteca Municipal, on ens vam juntar amb la columna de ciclistes provinents de la veïna Badia del Vallès. Un cop totes juntes vam iniciar el recorregut planificat, trobant-nos amb companyes d'altres municipis vallesans en diversos punts de les ribes del Ripoll. La distància recorreguda des de Barberà va ser, aproximadament, de 15 km.

El temps, per sort, ennuvolat ens va acompanyar, i el recorregut va ser molt gratificant. Vam tenir l'oportunitat de compartir una activitat reivindicativa amb germanor i companyonia i on ens vam sentir, en tot moment, en un ambient distès i agradable, amb persones de diferents municipis vallesans i de diferents edats.

Aquest any el punt d'arribada va ser a Castellar del Vallès, on les companyes de la candidatura municipalista L’Altraveu ens van fer una molt bona rebuda amb esmorzar i begudes, a més a més d'un obsequi: una útil carmanyola de les CAV.

Així doncs, aquesta activitat ens ha estat una grata experiència en quant a l’ambient de companyonia i el compromís popular envers la defensa dels espais naturals de la comarca i una mobilitat que s’adapti amb equilibri al territori a través de les vies més saludables i més ben integrades al medi urbà, rural i natural de la comarca: els camins.

Agraïm, des de l'EAB, la implicació i participació de la resta de CAV i a tots i totes les participants, amb especial esment, als i a les barberenques que vam fer possible, per un any més, que la nostra ciutat prengui part de la Bicicletada pel Vallès. Des de l’EAB també treballarem per fer encara millor l’organització del tram barberenc de cara a l’any que ve, lamentant qualsevol imprevist que assumint plenament, sense oblidar la manca de servei públic de la Policia Municipal, quan es van fer tots els tràmits corresponents per anunciar l’activitat i el recorregut per la nostra ciutat.

En aquests dos enllaços podeu  veure algunes fotografies de la bicicletada:


Valoració de la 6a Bicicletada pel Vallès Valoració de la 6a Bicicletada pel Vallès Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 18:03:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates