30J 6a Bicicletada pel Vallès impulsada per les CAV


No sabeu què fer aquest diumenge?? Voleu aprofitar el bon temps, fer esport i pedagogia i conèixer la comarca??? Enguany les CAV celebrem la VIa Bicicletada pel Vallès, i des de l'EAB us volem convidar a participar-hi, i fer-vos partíceps en la defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bicis del nostre territori. El punt de trobada des de Barberà del Vallès serà a la Plaça de la Vila a les 10h, i des d'allà iniciarem a partir de les 10:30 una passejada que ens durà a Castellar, acompanyades d’altres columnes de ciclistes. 

Un any més les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen una bicicletada popular pel Vallès, per reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici. D'aquesta manera, el proper diumenge 30 de juny, volem reivindicar la millora de les comunicacions entre els diferents pobles del Vallès, i fomentar l'ús de la bicicleta com a alternativa real de mitjà de transport.

Enguany el punt d'arribada de la bicicletada serà la Plaça Major de Castellar del Vallès, on tots els participants rebran esmorzar gratuït i un record de regal. Com sempre, els punts de sortida es distribueixen per tot el Vallès Occidental, on aquest cop s'afegeix Santa Perpètua de Mogoda, juntament amb tota la resta de poblacions que any rere any participen de la trobada. Així doncs, aquest any els punts de sortida i la previsió d'horaris seran els següents:

Rubí - 8:30h. Parc de la Pau i la Natura
Cerdanyola - 9:30h. Plaça Abat Oliva
Badia - 10:00h. Plaça de la Sardana
Sabadell - 10:15h. Plaça del Doctor Robert
Santa Perpètua - 9:30h. Plaça de la Vila (davant l'Ajuntament)
Ripollet - 10:00h. Parc del Riu Ripoll
Barberà - 10:30h. Plaça de la Vila
Trobada de tots els pobles al Riu Ripoll - 10:45h.
Arribada a Castellar - 11:30h.
Final circuit urbà i esmorzar - 12:00h. Plaça Major

El recorregut principal transcorrerà pel Riu Ripoll, sent una sortida apta per a tot tipus de públic i ciclistes. Esteu tots convidats a participar per tal de fer visible que la bicicleta és una molt bona alternativa per desplaçar-se, però que encara cal fer molta feina per tal de millorar les condicions de camins, vies verdes i carrils bici, per tal d'aconseguir fer extensiu aquest mitjà a tota la població i pugui circular de forma segura i ràpida per tota la comarca.

Us hi esperem aquest diumenge 30 de juny!!
30J 6a Bicicletada pel Vallès impulsada per les CAV 30J 6a Bicicletada pel Vallès impulsada per les CAV Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 15:52:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates