LA CAMINADA INFORMATIVA I REIVINDICATIVA DEL 6 D'ABRIL TOT UN ÈXIT. MOLTES GRÀCIES!!!

Aquest passat 6 d'abril de 2008 s'ha desenvolupat la caminada organitzada per diferents col·lectius associatius i polítics dels municipis de Barberà, Badia i Cerdanyola del Vallès per sensibilitzar sobre la construcció de l'Autovia Interpolar. La participació de barberencs i barberenques ha estat nombrosa i tothom va poder escoltar les diferents persones que al llarg del recorregut, entre elles gent de l'EAB, van explicar els diferents impactes que sobre el territori i sobre les persones provoca un projecte com l'Autovia Interpolar, a més de parlar-ne d'alternatives que poden ser possibles encara avui.

Moltes gràcies a totes les persones que heu participat i us animem a seguir amb la tasca informativa i de sensibilització sobre aquesta actuació que res té a veure amb els interessos dels i les barberenques.
LA CAMINADA INFORMATIVA I REIVINDICATIVA DEL 6 D'ABRIL TOT UN ÈXIT. MOLTES GRÀCIES!!! LA CAMINADA INFORMATIVA I REIVINDICATIVA DEL 6 D'ABRIL TOT UN ÈXIT. MOLTES GRÀCIES!!! Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 14:10:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates