El govern municipal respon tirant pilotes fora a les al•legacions i propostes presentades per l’EAB en relació al Pressupost Municipal 2010.


Us adjuntem la nota de premsa sobre la valoració que fem del ple d'ahir on es va aprovar definitivament el Pressupost Municipal, al qual només van presentar al·legacions, única i exclusivament a tota la ciutat, una veïna i la candidatura municipalista barberenca EAB.

Al mateix temps, us adjuntem el document que se'ns va facilitar des de l'Ajuntament amb les retribucions dels i les regidores del govern municipal que es van aprovar definitivament ahir. Aquesta mesura de transparència informativa la fem després de què ahir el regidor Xavier Garcés desqualifiqués i manipulés les nostres argumentacions i propostes dient que "contenien errors" en relació a les assignacions que vam fer servir per redactar la proposta alternativa de retribucions als i les regidores del govern municipal. El debat de fons que plantejàvem des de l'EAB no era un número a dalt o un número a baix, sinó el model de retribucions que s'assignen les persones que estan a l'equip de govern municipal. Nosaltres ja fem política municipal per compromís i perquè ens agrada, aprofitant estones de cada dia per d'auto-organitzar-nos i participar col·lectivament en la vida política i quotidiana de la nostra ciutat, sense fer dependre aquesta activitat de cap retribució econòmica personal. En tot cas, que cadascú i cadascuna tregui les seves pròpies conclusions al respecte i esperem que, com a mínim i malgrat tot, l'any que ve sigui el mateix govern municipal qui exposi públicament a tot el veïnat quines retribucions econòmiques es volen assignar i reben estant al govern municipal. És el govern municipal qui ho hauria de fer, no esbrinar-ho nosaltres. Creiem, sincerament, que així s'evitaria confondre als i a les veïnes de Barberà, com va passar ahir en el ple en un tema tan important com és l'aprovació del pressupost municipal.

Pots consultar la intervenció d'ahir al Ple Municipal clicant la imatge de sota:


Pots consultar les retribucions econòmiques que reben els i les regidores del govern municipal clicant les dues imatges de sota:



Esquerra Alternativa per Barberà

----------------------------------------------
Veïna a veí, racó a racó, dia a dia, pas a pas, construïm l'alternativa política a Barberà.
El govern municipal respon tirant pilotes fora a les al•legacions i propostes presentades per l’EAB en relació al Pressupost Municipal 2010. El govern municipal respon tirant pilotes fora a les al•legacions i propostes presentades per l’EAB en relació al Pressupost Municipal 2010. Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:31:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates