Una quarentena de barberenques participen a la 3a Bicicletada pel Vallès, que va comptar amb la participació general d’unes quatre-centes persones

Una quarentena de barberencs i barberenques participen en la 3a Bicicletada pel Vallès, que va comptar amb la participació general d’unes quatre-centes persones.


Vídeo editat per un veí de Barberà.

Aquest passat diumenge una quarentena de barberencs i barberenques es van aplegar per seguir el recorregut programat per Barberà en motiu de la 3a Bicicletada, que s’organitzava per reivindicar una vertadera adequació de la xarxa de camins, vies verdes i carrils bici tant a nivell intra com intermunicipal al Vallès Occidental. Un cop realitzat el recorregut ens vam aplegar al Parc Central del Vallès amb ciclistes que provenien de Castellar del Vallès i Sabadell on vam ser rebuts i rebudes per veïns i veïnes de Badia del Vallès. Més tard altres ciclistes provinents de Ripollet i Cerdanyola del Vallès es van afegir a la bicicletada. Tots i totes juntes, al voltant d’unes quatre-centes persones, van recórrer en bici els carrers de Badia del Vallès i vam finalitzar la bicicletada amb un refrigeri i amb un parlament per part d’un representant de les Candidatures Alternatives del Vallès, impulsora i organitzadora per tercer any consecutiu de la bicicletada.

Des de l’EAB volem agrair la participació dels i les quarentena de barberenques així com de la resta de vallesans i vallesanes que van donar vida a la bicicletada i us aninem a seguir treballant plegats i plegades per una mobilitat més sostenible i que es pugui desenvolupar en una xarxa de camins, vies verdes i carrils bici accessible i segura per a tothom a la nostra comarca.

Esquerra Alternativa per Barberà - CAV


Imatges de la 3a Bicicletada fetes per companys de Barberà i Badia del Vallès:

http://apieyenbici.blogspot.com/2010/07/3-bicicletada-del-valles-occidental.html

http://picasaweb.google.es/alternativesvalles/Bicicletada2010?feat=directlink#
Una quarentena de barberenques participen a la 3a Bicicletada pel Vallès, que va comptar amb la participació general d’unes quatre-centes persones Una quarentena de barberenques participen a la 3a Bicicletada pel Vallès, que va comptar amb la participació general d’unes quatre-centes persones Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 0:01:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates