20 de novembre: assemblea extraordinària de les CAV a Rubí.

Des de l'Esquerra Alternativa per Barberà (EAB-CAV) us volem fer extensiva la següent nota de premsa amb l'objectiu de presentar-vos i convidar-vos a participar en la propera assemblea comarcal extraordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès que portarà per títol "Un nou repte col∙lectiu des del municipalisme de l’esquerra alternativa". A l'assemblea participaran les candidatures que van formar part de la coalició en les darreres eleccions municipals del 2007 i també seran presents altres candidatures vallesanes, per tal de debatre sobre la tasca realitzada i valorar i definir estratègies comunes de cara a les properes eleccions municipals. La trobada tindrà lloc a Rubí el proper 20 de novembre, a partir de les 10h del matí al Molí 21 (c/ Molí, 21).

Esquerra Alternativa per Barberà - CAV

Més info:
http://eab-barberadelvalles.blogspot.com
http://alternativesvalles.blogspot.com
eabarbera@gmail.com

------------------------------
Text de presentació de l'assemblea comarcal extraordinària del 20 de novembre:

Ja fa 8 anys que alguns col∙lectius i candidatures locals de lʼesquerra alternativa del Vallès Occidental,entre elles l'Esquerra Alternativa per Barberà, tractem de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que sʼimposa en la nostra comarca. Partim de la nostra autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però trobem punts dʼunió en els nostres plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que hem dʼafrontar que van més enllà del nostre municipi.

Durant aquesta última legislatura, i fruit del treball conjunt, hem arribat al Consell Comarcal a través de la concurrència conjunta a les eleccions municipals sota el nom de Candidatures Alternatives del Vallès.

Ara és el moment de plantejar-nos, també de forma conjunta si cal reeditar aquesta coalició, qui lʼha de formar i sota quins principis cal fer-ho.
És per això que et convoquem a aquesta assemblea extraordinària de les CAV per decidir el rumb a seguir de cara a les eleccions municipals de 2011.

10 h. Rebuda als i les participants.
10,15 h. Presentació de la jornada i organització
11 h. Grups de treball
12 h. Descans
12,15 h. Intervencions convidats
13 h. Posada en comú i conclusions

Candidatures Alternatives del Vallès.
20 de novembre: assemblea extraordinària de les CAV a Rubí. 20 de novembre: assemblea extraordinària de les CAV a Rubí. Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 13:02:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates