Presentació del projecte cooperativista agroecològic La Kosturica a Barberà


Seguint amb la tasca de desenvolupar i donar continuïtat a temes tractats en les passades Jornades Construint Alternatives, que vam dedicar al cooperativisme, estem molt contentes de poder col·laborar amb l'Ateneu de Barberà en la presentació d'un altre projecte cooperativista La Kosturica, una iniciativa agroecològica localitzada a Canovelles, on des del primer dia hi ha implicada una barberenca, la Maria Giner.

Aquest proper divendres 10 de maig us animem a participar i conèixer aquesta iniciativa, coneixent-la tant a través d'una de les seves co-protaganistes, la Maria, com del documental dirigit pel Sergi Moreno, centrat en aquesta mateixa experiència, amb qui també comptarem per l'acte d'aquest divendres. Us hi esperem aquest proper 10 de maig, a partir de les 19:30h a l'Ateneu de Barberà.
Presentació del projecte cooperativista agroecològic La Kosturica a Barberà Presentació del projecte cooperativista agroecològic La Kosturica a Barberà Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:55:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates