26 de març acte públic de l'EAB "Fem balanç, 4 anys fent ciutat"

Arriba la primavera i des de l'EAB també volem contribuir a aquest nou cicle natural i també social, mirant de fer realitat també un nou cicle en les formes de fer política i fer ciutat al nostre municipi. Aquest proper dissabte 26 de març, a partir de les 19h, tindrà lloc un acte públic a l'Ateneu de Barberà on es farà balanç de la tasca política municipalista desenvolupada per l'EAB a Barberà en aquests darrers 4 anys, a més de presentar les properes línies de treball que donaran continuïtat al compromisos que es van prendre el 27 de maig de 2007. També aprofitarem l'acte per presentar als i les companyes que han adquirit un nou compromís per encapçalar la llista electoral de l'EAB per a les properes eleccions municipals del 22 de maig d'enguany.

T'aninem i et convidem a participar d'aquest acte i a sumar-te, de la forma que consideris més oportuna, a la necessitat d'un vertader canvi polític a la nostra ciutat.

Aprofitem també aquesta nova comunicació per presentar-vos la nostra renovada imatge pública, amb un petit retoc en el nostre logotip i, sobretot, havent decidit que el lila sigui el color que a partir d'ara ens defineixi i ens caracteritzi públicament.

Una abraçada i salut!

Esquerra Alternativa per Barberà - CAV
26 de març acte públic de l'EAB "Fem balanç, 4 anys fent ciutat" 26 de març acte públic de l'EAB "Fem balanç, 4 anys fent ciutat" Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 2:57:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates