L'EAB davant la cita del 9 de novembre a Barberà del Vallès

Des de l’Esquerra Alternativa per Barberà (EAB) fem una crida a la participació popular en la votació d’aquest 9 novembre sobre el futur polític de Catalunya. El passat 11 de setembre, des de l’EAB, deixàvem clar que “no estem disposades a ser còmplices de cap retallada en els drets socials, nacionals i democràtics al nostre país. Ni tampoc volem deixar passar l’oportunitat de ruptura i d'apertura d'un procés constituent, que ens pugui portar a superar un règim polític, econòmic i cultural que ens vol fer esclaves de per vida”. Per això anirem a votar, i ho farem també a través del Sí-Sí, respectant altres decisions legítimes. Des de l’EAB entenem que el Sí-Sí és l’instrument més coherent amb la posició que ja hem anat expressant i desplegant en el nostre dia a dia, i reforça els processos constituents que, poble a poble, ciutat a ciutat, també des de Barberà del Vallès, hem de fer possibles arreu dels Països Catalans. 

Ens veiem a les urnes aquest diumenge defensant un dret democràtic.

Aprofitem aquesta nota per fer una crida als i a les barberenques a estar davant dels Instituts La Romànica i Can Planes a partir de les 8:30 per tal de fer més ferma la nostra voluntat d’exercir un dret fonamental com és votar. 

Assemblea de l'EAB
L'EAB davant la cita del 9 de novembre a Barberà del Vallès L'EAB davant la cita del 9 de novembre a Barberà del Vallès Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:18:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates