10 d'abril, Presentació pública del pas a EAB-CUP

Ja fa unes setmanes que, oficialment, l'EAB ha esdevingut EAB-CUP seguint un procés de reconeixement mutu entre experiències municipalistes que s'estenen per la nostra comarca i el conjunt del país. Al mateix temps, és un pas on reafirmem el nostre compromís per seguir construint, des de l'àmbit municipal, el canvi polític i social i amb el protagonisme directe dels i les barberenques i del conjunt del poble català, sense més intermediaris que els nostres barris i pobles i la voluntat popular. 

Aquest pas que hem fet és per nosaltres una evolució coherent amb la nostra trajectòria política i volem compartir aquest pas amb tots i totes vosaltres en un acte públic que hem convocat per aquest proper divendres 10 d'abril, a partir de les 20h a l'Ateneu de Barberà. En aquest acte comptarem amb la presència de l'Anna Gabriel (CUP, i membre de l'Oficina Tècnica de suport parlamentari a la CUP-AE), l'Antonio Baños (periodista i membre de Súmate) i l'Albert Díez (AEB de Badia del Vallès i Candidatures Alternatives del Vallès), a més de la intervenció d'una companya de la nostra assemblea. 

Volem deixar clar que aquest acte no té res a veure amb les properes eleccions municipals, on l'EAB-CUP participarà de la candidatura Junts per Barberà, amb les companyes de les assemblees locals de Podemos i Procés Constituent. Simplement és un acte públic i obert on volem explicar i compartir aquest pas que hem fet esdevenint de forma oficial EAB-CUP, un pas que va més enllà d'unes eleccions i ens situa en la nostra tasca quotidiana de fer política i de construir la unitat popular barberenca.

Us esperem aquest proper divendres.

Assemblea de l'EAB-CUP
10 d'abril, Presentació pública del pas a EAB-CUP 10 d'abril, Presentació pública del pas a EAB-CUP Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 23:00:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates