L'assemblea de l'EAB-CUP designa les companyes candidates que formaran part de la candidatura Junts per Barberà

Aquest passat diumenge 29 de març va cloure el procés engegat per l'assemblea de l'EAB-CUP per designar les nostres candidates a la candidatura de Junts per Barberà.

El procés es va iniciar ja feia una setmana amb la crida entre militància i simpatitzants a exposar de forma individual la seva disponibilitat i nivell de compromís en la participació a les properes eleccions municipals, sense oblidar altres tasques associatives i polítiques que es desenvolupen des del carrer i que per nosaltres són igual d'importants. Les diferents respostes van ser posades en comú i exposades públicament a l'assemblea oberta d'aquest passat diumenge, agrupant-les segons els diferents nivells de disponibilitat i compromís. Finalment, es va tancar per consens una llista final de candidats i candidates:

Mónica Acebo, Albert Amorós, Jonatan Beardo, Estefania Castillo, Ester Díaz, Fabi Díaz, Albert Garcia, Cristina Garcia, Alexandre Gómez, Marifé Marín, Mireia Sánchez, Xavi Oñate, Miquel Vila.

Seran 13 companys i companyes les que s'integraran a la llista electoral de Junts per Barberà, ja que aquest ha estat l'acord previ entre les assemblees locals de Procés Constituent, Podemos i l'EAB-CUP, amb un equilibri de representativitat entre les dues darreres assemblees i el suport de la primera. 

Des de l'assemblea de l'EAB-CUP estem molt satisfetes del procés transparent, obert i representatitu, sense malabarismes ni pre ni post-cuines, que hem desenvolupat per confeccionar la nostra llista de candidates. Es tracta d'una grup humà que respon a un perfil molt clar i coherent amb la nostra trajectòria política a Barberà del Vallès: persones compromeses amb les lluites socials de la nostra ciutat, persones honestes i representatives del teixit associatiu de la ciutat que mai ha fet dependre el seu activisme de cap subvenció, prebenda, privilegi ni corruptela, persones empàtiques en els seus entorns socials i quotidians i persones totalment preparades per afrontar el repte de fer possible i assumir el canvi polític a Barberà del Vallès, en aquest cas des de l'Ajuntament, perquè des del carrer ja fa temps que són persones implicades actívament en el procés de canvi polític de la nostra ciutat. És per coherència que diem que el repte del canvi polític que ha d'arribar també a l'Ajuntament és una garantia amb Junts per Barberà, amb la participació de tres assemblees locals que són representatives de la tolerància zero enfront la corrupció i que no tenen cap vincle amb les males pràctiques polítiques que protagonitzen tots els partits tradicionals avui presents al ple municipal de la nostra ciutat. 

Des de l'assemblea de l'EAB-CUP reiterem el nostre compromís amb un canvi polític que hem de seguir construint des del carrer i que ens ha de portar a guanyar l'Ajuntament en aquestes properes eleccions municipals i tornar-lo a posar al servei del poble barberenc i de les seves necessitats. Amb Junts per Barberà, i amb les companyes de les assemblees locals de Podemos i Procés Constituent ho hem de fer possible amb la participació de molt i moltes barberenques, de tots i totes les que volem el canvi polític a la nostra ciutat. I ho farem!
L'assemblea de l'EAB-CUP designa les companyes candidates que formaran part de la candidatura Junts per Barberà L'assemblea de l'EAB-CUP designa les companyes candidates que formaran part de la candidatura Junts per Barberà Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 12:00:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates