29 de març, Assemblea Oberta per escollir les candidates de l'EAB-CUP a la llista de Junts per Barberà

Anunciem que el proper diumenge 29 de març, a partir de les 17:30, a l'Ateneu de Barberà desenvoluparem l'assemblea ordinària de l'EAB-CUP que es centrarà en l'elecció de les candidates de l'EAB-CUP que s'integraran a la llista de la candidatura Junts per Barberà.

Serà una assemblea on militants i simpatitzants de l'EAB-CUP tancaran el procés iniciat la setmana passada on, després d'una consulta prèvia i valoració col·lectiva de totes les respostes i propostes, es valorarà i decidirà en assemblea la proposta de candidates final que haurà de ser aprovada en la mateixa trobada de diumenge.

Es tracta d'una assemblea oberta on tot el veïnat que s'identifica o simpatitza políticament amb l'EAB-CUP està cridat a participar. Entre tots i totes hem de seguir aportant granets de sorra, una a una, un a un.
29 de març, Assemblea Oberta per escollir les candidates de l'EAB-CUP a la llista de Junts per Barberà 29 de març, Assemblea Oberta per escollir les candidates de l'EAB-CUP a la llista de Junts per Barberà Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 10:36:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates