"1RES JORNADES DE REFLEXIÓ DE L'EAB" DISSABTE 7 DE NOVEMBRE, A PARTIR DE LES 10H. TORRE D'EN GORGS

Hola a totes i tots, us fem extensiva l'activitat que pel proper dissabte 7 de novembre impulsem i organitzem des de l'espai polític municipalista Esquerra Alternativa per Barberà.

Barberà del Vallès, 2 de novembre de 2009
EAB
---------------------------------------------------------------------------

A l’atenció del veïnat i el teixit associatiu i polític de la ciutat,

Fa dos anys i mig es presentava a la ciutat la candidatura municipalista Esquerra Alternativa per Barberà, fent públics 30 compromisos i propostes de treball, i tenint com objectius 3 aspectes claus:

- contribuir a fer un ajuntament diferent, obert al veïnat i a les seves experiències i necessitats i allunyat dels interessos personals i la cobdícia que ha fet de la política un negoci i una professió;

- contribuir a fer activa i directa la participació veïnal a l’ajuntament i en els afers col·lectius;

- i contribuir a fer una ciutat viscuda i amb la que el veïnat s’identifiqui.

I ara ens disposem a posar en comú i compartir tant la feina feta entorn a aquells 30 compromisos com el projecte en si de candidatura inequívocament d’esquerres, municipalista i barberenca.

Aquestes Primeres Jornades de Reflexió de l’EAB volen ser un exercici de difusió, d’autocrítica, de discussió i d’il·lusió que impulsi i consolidi la feina feta fins ara. La programació que hem preparat és la següent:

10-10.30h: Recepció

10.30-10.45h: Presentació de les Jornades

10.45-11.30h: Xerrada-debat “Què és l’EAB”

11.30-12.15h: Xerrada-debat “Què s’ha fet”

Pausa

12.30-13.30h: Debat sobre la tasca política municipalista a desenvolupar a la ciutat.

A partir de les 13.45h Paellada (6€)


Resteu convidades i convidats a aquesta trobada. Us hi esperem!
Per a més informació i/o contacte: eabarbera@gmail.com

ESQUERRA ALTERNATIVA PER BARBERÀ
Barberà del Vallès, 23 d’octubre de 2009

[a les persones que tingueu pensat quedar-vos a la paella (6€) un cop finalitzin les sessions us agrairíem que ens ho comuniqueu amb antelació escrivint-nos al correu electrònic de contacte per tal de preparar-la amb condicions i previsió].
"1RES JORNADES DE REFLEXIÓ DE L'EAB" DISSABTE 7 DE NOVEMBRE, A PARTIR DE LES 10H. TORRE D'EN GORGS "1RES JORNADES DE REFLEXIÓ DE L'EAB" DISSABTE 7 DE NOVEMBRE, A PARTIR DE LES 10H. TORRE D'EN GORGS Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 0:46:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates