El regidor de Medi Ambient assumeix que l'Autovia Interpolar empitjorarà els nivells de contaminació a Barberà

Us fem extensiva la nota de premsa i valoració de la trobada que vam mantenir amb el regidor de Medi Ambient, Joan Colomer. Us deixem un petit extracte de la nota que us adjuntem:

«La valoració que fem d’aquesta trobada amb el regidor de Medi Ambient la trobem positiva en el seu conjunt. Per la disponibilitat de la regidoria a parlar sobre aquests temes i perquè ens reafirma en el nostre posicionament clarament contrari a projectes com les autovies Interpolar i del Ripoll i, també,en seguir fent una tasca per fer possible a la ciutat un nou model de mobilitat respectuós amb el medi ambient i amb la qualitat de vida de persones, flora i fauna. En un moment que es demanen i reclamen polítiques per combatre el canvi climàtic a escala mundial a la nostra ciutat s’està donant cobertura i legitimitat a projectes que van en la línia d’agreujar les conseqüències del canvi climàtic. Les autovies Interpolar i del Ripoll són molt contraproduents per a la salut de tots i totes, però el nostre govern municipal, juntament amb la Generalitat, s’han posat d’acord per poder construir-les. Són les mateixes paradoxes que es viuen avui a Copenhaguen, on tothom té clar que no anem bé i cal un canvi de model econòmic i productiu, però es negocia per seguir contaminant. En tot cas, a Barberà i Copenhaguen, hi ha persones que no ens quedarem de braços plegats».

Aprofitem l'avinentesa per comunicar-vos que a partir d'avui l'EAB ha canviat de portal d'informació a la següent web:

http://www.eab-barberadelvalles.blogspot.com

Esquerra Alternativa per Barberà
15 de desembre de 2009.
El regidor de Medi Ambient assumeix que l'Autovia Interpolar empitjorarà els nivells de contaminació a Barberà El regidor de Medi Ambient assumeix que l'Autovia Interpolar empitjorarà els nivells de contaminació a Barberà Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 16:41:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates