Convocatòria d'assemblea extraordinària

A petició de militants de l'Esquerra Alternativa per Barberà, convoquem a una assemblea extraordinària oberta a militants i simpatitzants de l'EAB pel proper divendres 19 d'octubre, a partir de les 18h, a l'Ateneu de Barberà, per valorar la necessitat o no de posicionar-se i, en cas afirmatiu, en quin sentit fer-ho, davant la presentació de la candidatura CUP-Alternativa d'Esquerres per a les properes eleccions autonòmiques del 25 de novembre. 

Tenim clar que amb els i les companyes de les CUP, i d'altres organitzacions que donen suport a les CUP i que han impulsat aquesta candidatura, compartim espais de treball i lluita política a Barberà i a la nostra comarca. També compartim el fet d'identificar-nos amb un procés polític com la Unitat Popular des de l'àmbit més proper sense oblidar les estructures més generals, donant sentit a la lluita institucional des de la lluita compromesa i quotidiana al carrer i participant activament colze-a-colze amb el teixit associatiu local i dels moviments socials d'esquerres. 

I és per això que entenem que aquesta assemblea extraordinària que ara convoquem, a petició de companys i companyes de l'EAB, per valorar el nostre posicionament és un fet de normalitat que volem i tenim el dret de donar resposta. 

Així mateix, recordem que la propera assemblea ordinària de l'EAB serà el proper diumenge 28 d'octubre a les 17:30h, a l'Ateneu de Barberà.

Assemblea de l'EAB
Convocatòria d'assemblea extraordinària Convocatòria d'assemblea extraordinària Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 14:25:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates