Kafeta solidària amb Somonte amb aires del ponent pirinenc

Seguint amb la campanya de solidaritat que s'ha engegat des del nostre país per donar suport a l'Ocupació de Somonte, i que es tancarà el proper 27 de maig, i que dóna continuïtat a l'acte que ja va tenir lloc el passat 27 d'abril,des de l'Ateneu de Barberà es vol aprofitar per fer una cafeta solidària aquest dissabte 25 de maig i per tal motiu, i en col·laboració amb l'EAB, hem preparat una jornada cultural que tindrà com eix temàtic les terres pirinenques i de Ponent.

La Kafeta començarà a les 17:30h i arribarà fins la mitjanit i s'han programat dos actes centrals per amenitzar tota la jornada. La primera començarà a les 18h i es centrarà en la presentació del documental "Baladredo", sobre la Guerra Civil i la darrera ofensiva republicana al Pallars, i comptarem amb la presència del seu director, l'Oriol Riart Arnalot (arxiver i historiador d’Esterri). El segon acte començarà al voltants de les 19:30h on comptarem amb Lo Pardal Roquer, un espectacle musical 100x100 del país del LAPAO, que anirà des de la cançó tradicional de Ponent fins a la rocanrol ponentí, passant per un estil surfero.

Els diners que recaudem en la Kafeta, juntament amb els que ja s'han anat recollint a la nostra ciutat, seran íntegrament destinats a la campanya de suport amb Somonte. Us informarem també de l'aportació que fem des de Barberà. Us animem a participar, a ser solidaris amb els i les nostres companyes andaluses i a conèixer el nostre país de la mà de la memòria històrica i la música.


Assemblea de l'EAB

Kafeta solidària amb Somonte amb aires del ponent pirinenc Kafeta solidària amb Somonte amb aires del ponent pirinenc Reviewed by Esquerra Alternativa per Barberà - Candidatura d'Unitat Popular on 19:07:00 Rating: 5

Cap comentari:

Sora Templates